Νέες περιεκτικές λύσεις πληρωμών από την BS PAYONE

Νέες περιεκτικές λύσεις πληρωμών από την BS PAYONE

 


 

 


Η BS PAYONE φέρνει την ευρωπαϊκή εξειδίκευση στις πληρωμές στην Κύπρο

 

Η BS PAYONE, μια από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς πάροχους τεχνολογιών πληρωμών, προσφέρει πια τις υπηρεσίες της στους εμπόρους της Κύπρου.

Σε στενή συνεργασία με τον τοπικό συνεργάτη DCC, η BS PAYONE θα προσφέρει καινοτομικές και περιεκτικές λύσεις πληρωμών στους εμπόρους σ’ ολόκληρη την Κύπρο. Η νέα αυτή είσοδος στην αγορά προσφέρει στους πελάτες μια πραγματική εναλλακτική λύση στα καθιερωμένα.

Για σχεδόν 30 χρόνια, η BS PAYONE προσφέρει υπερσύγχρονες τεχνολογίες πληρωμών, στην Ευρώπη. Ξεκινώντας ως ένας απλός πάροχος υπηρεσιών εγκρίσεων καρτών, η BS PAYONE έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληρωμών all-in-one. Σήμερα, περισσότεροι από 250.000 πελάτες σε 32 χώρες συνεργάζονται ήδη με τη Γερμανική εταιρεία.

Ο πυρήνας της φιλοσοφίας της BS PAYONE είναι η ολοκληρωμένη προσέγγιση του γενικού οικοσυστήματος πληρωμών. Οι πελάτες μπορούν να παραδίδουν μια πλήρη αλυσίδα πληρωμών αξίας στην εταιρεία που εδρεύει στη Φραγκφούρτη. Προσφέρει λύσεις πληρωμών μόνο από μια πηγή. Εκτενέστερα, οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

  • Έγκριση κάρτας: Η BS PAYONE προσφέρει όλες τις υπηρεσίες για έγκριση σε όλες τις ευρείας χρήσεως μεθόδους πληρωμής χωρίς μετρητά. Ο τεχνικός εξοπλισμός έχει 99,99% διαθεσιμότητα, ο οποίος καθιστά την BS PAYONE εξαιρετικά αξιόπιστο εταίρο.
  • Τερματικά: Η εταιρεία εφοδιάζει τερματικά καρτών τελευταίας τεχνολογίας προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήσης, καθώς και υψηλά επίπεδα ασφάλειας.
  • Επιπρόσθετες Υπηρεσίες: Η BS PAYONE προσφέρει μεγάλη γκάμα σχετικών υπηρεσιών που καθιστούν το ψώνισμα για τους πελάτες πιο εύκολο και πιο άνετο. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν πληρωμές σε δικό τους νόμισμα, αφορολόγητες επιλογές σε ψώνια και λειτουργίες πληρωμών χωρίς επαφή για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Για τους εμπόρους, η τεχνολογία της BS PAYONE προσφέρει ισχυρά εργαλεία αναφοράς που οδηγούν σε βαθιά γνώση και τεχνογνωσία, καλύτερες υπηρεσίες και υψηλότερο εισόδημα.
  • Ηλεκτρονικές πληρωμές: Σπονδυλωτές λύσεις διαδικτυακών πληρωμών για χρήση όπως απαιτείται με τη μέγιστη εμβέλεια επιλογών πληρωμής.

700 προσοντούχοι υπάλληλοι προσφέρουν υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα πελατών. Η βαθιά γνώση της αγοράς σε διάφορους τομείς, σε συνδυασμό με ένα δυνατό δίκτυο τοπικών εταίρων, δίνουν τη δυνατότητα στην BS PAYONE να καθιερωθεί ως ο πραγματικός επιχειρηματικός εταίρος μικρών, μικρομεσαίων και μεγάλων εταιρειών, σημαντικών λογαριασμών και τραπεζικών καναλιών.

Η εταιρεία είναι θυγατρική της German Savings Banks Finance Group. Η υποστήριξη αυτή εξασφαλίζει το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας που απαιτείται από έναν επιχειρηματικό εταίρο.

Οι διεθνείς πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τις υποδομές της BS PAYONE. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρωπαϊκό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών με τηλεφωνική εξυπηρέτηση σε πολλές γλώσσες. Η επί τόπου εξυπηρέτηση όσον αφορά τα τερματικά είναι ο ακρωγωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας της εταιρείας. Επιπλέον η εταιρεία προσφέρει υψηλής ανταγωνιστικότητας συνθήκες πληρωμών.

Στην Κύπρο, η BS PAYONE υποστηρίζεται από την τοπική εταιρεία Data Communication Company (DCC). H DCC είναι ένας από τους ηγέτες στην τεχνολογία και λογισμικό σε σημεία πώλησης (POS). Προσφέρει επίσης επαγγελματικές υπηρεσίες σε καταστήματα και εμπόρους.

«Στην BS PAYONE, θεωρούμε ότι είμαστε συνεργάτες με τους πελάτες, όχι απλώς ένας πάροχος υπηρεσιών. Στη BS PAYONE, οι εταιρείες μπορούν να αφοσιώνονται στον πυρήνα της δικής τους επιχειρηματικής δραστηριότητας, καθώς εμείς αναλαμβάνουμε τις δικές τους προσωπικές ανάγκες και τους βοηθάμε να αναπτυχθούν προσφέροντας εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Κύπρο και κατ’ επέκταση σε νέους πελάτες. Όντας το κέντρο του τουρισμού και των επιχειρήσεων στη Μεσόγειο, η Κύπρος αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά με τεράστιο όγκο συναλλαγών και φανταστικές ευκαιρίες ανάπτυξης τόσο στους τοπικούς εμπόρους όσο και σε μας», ανέφερε ο κ. Niklaus Santschi, o Διευθύνων Σύμβουλος της BS PAYONE.

 

 

 


Comments

comments

Tags: BSPAYONE

Σχετικά με τον Συγγραφέα