Νέο app από την ΜΤΝ για πληρωμή λογαριασμών

Νέο app από την ΜΤΝ για πληρωμή λογαριασμών


 


Με το MyMTN Cyprus app, η ΜΤΝ δίνει στους συνδρομητές της τον έλεγχο της γραμμής τους, καθώς και τη δυνατότητα να πληρώνουν τον λογαριασμό τους κατευθείαν από το κινητό τους!

Πλήρωσε τον λογαριασμό σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με το MyMTN Cyprus app!

Ο συνδρομητής μέσω της εφαρμογής, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ενημερωθεί για το υπόλοιπο του λογαριασμού του και να το διευθετήσει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια από όπου κι αν βρίσκεται.

Η εφαρμογή MyMTN Cyprus είναι πανεύκολη στη εγκατάσταση και την χρήση. Ο συνδρομητής έχει τον απόλυτο έλεγχο της γραμμής του και πέρα από την δυνατότητα διευθέτησης του λογαριασμού του, μπορεί να ελέγξει τη χρήση και το υπόλοιπό του, να αλλάξει το πλάνο του ή να ενεργοποιήσει υπηρεσίες, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθεί οποιοδήποτε κατάστημα ΜΤΝ ή να επικοινωνήσει με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Το MyMTN Cyprus self-care app αφορά όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής της ΜΤΝ και είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store για συσκευές iOS και Google Play για συσκευές Android.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα. Δίνει στους συνδρομητές της, τις κατάλληλες λύσεις για να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της σύνδεσής τους και να διαχειρίζονται τη γραμμή τους όπου κι αν βρίσκονται.

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας με 17 ΜΤΝ Stores παγκύπρια, καθώς επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 237 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.


Comments

comments

Tags: app, MTN

Σχετικά με τον Συγγραφέα