Νέο Caffé Nero στο Δάλι

Νέο Caffé Nero στο Δάλι

 


Από το Σάββατο 07/04/2018 ένα νέο Caffé Nero άνοιξε τις πόρτες του στην πολυσύχναστη οδό Χαλκάνωρος 15 στο Δάλι, Λευκωσία. Η οικογένεια του Caffé Nero καλωσόρισε το δωδέκατό της μέλος το οποίο, πέραν από το βραβευμένο του χαρμάνι καφέ, σερβίρει φρεσκοψημένα φαγητά που φτιάχνονται στην υπερσύγχρονη επιτόπια κουζίνα κατά παραγγελία, όλες τις ώρες της ημέρας, όπως επίσης και άλλα σνακ και γλυκά.

Το νέο Caffé Nero χαρακτηρίζεται από τη μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο τα Caffé Nero μπορούν να προσφέρουν, αλλά και από ιδιαίτερα στοιχεία όπως τον άνετο και σύγχρονο χώρο μελέτης, την αίθουσα για επιχειρηματικές και άλλες συναντήσεις αλλά και μεγάλο, διασκεδαστικό παιδότοπο τον οποίο αγκαλιάζει ο καταπράσινός του κήπος.

Το νέο Caffé Nero είναι ιδανικό για φοιτητές, οικογένειες καθώς και για την παρέα που απλά θέλει να περάσει ευχάριστα σε ένα μοναδικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας ποιοτικό καφέ και ροφήματα, φρέσκο φαγητό και την άριστη εξυπηρέτηση από τα έμπειρα χέρια των μπαρίστας.

Μια μόνο επίσκεψη φτάνει για να πειστείτε γιατί τα Caffé Nero… είναι κάτι περισσότερο από café.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες, το μενού, τη φιλοσοφία αλλά και για να ενημερώνεστε για τα νέα των Caffé Nero, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.caffenero.com.cy ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα