Νέο, δυναμικό και σύγχρονo Newsletter από το ΚΕΒΕ

Νέο, δυναμικό και σύγχρονo Newsletter από το ΚΕΒΕ


 

Περισσότερη και εγκυρότερη ενημέρωση για τις δράσεις και δραστηριότητες του ΚΕΒΕ

Με μια νέα και ανανεωμένη μορφή θα επικοινωνεί πλέον το ΚΕΒΕ με τα Μέλη του και το ενδιαφερόμενο κοινό, που επιθυμεί να λαμβάνει ενημέρωση για τη δράση και δραστηριότητες του Επιμελητηρίου.

Το ΚΕΒΕ, που πρωταγωνιστεί για το ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας μας, δεν θα μπορούσε να μείνει θεατής στην ανάγκη για ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών του σε θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Προχωρώντας σε μια σημαντική αναβάθμιση των εργαλείων επικοινωνίας του, αναδιαμόρφωσε το Newsletter του, καθιστώντας το πιο χρηστικό, πιο καλαίσθητο και πιο ενημερωτικό. Το αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθημερινά και περιλαμβάνει τις ανακοινώσεις, τις εγκυκλίους, τις δράσεις και τα νέα του ΚΕΒΕ. Επίσης, στο Newsletter περιλαμβάνονται τα δελτία τύπου, οι επιχειρηματικές αποστολές, οι εκδηλώσεις του, οι ανακοινώσεις τελωνείων καθώς και οι δράσεις των Επαγγελματικών του Συνδέσμων και Τοπικών Επιμελητηρίων, διατηρώντας πάντα τον ενημερωτικό του χαρακτήρα.

Ο φιλικός σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την σύγχρονη εικόνα του, δίνουν στον κάθε συνδρομητή και αναγνώστη έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις της δράσης του ΚΕΒΕ καθώς και ποιοτική ενημέρωση σε θέματα της οικονομίας και του επιχειρείν. Το Newsletter του ΚΕΒΕ αποστέλλεται σε 10,000 Μέλη του και σε άλλους συνδρομητές σε Κύπροκαι Εξωτερικό.

Για να γίνει κάποιος συνδρομητής στο Newsletter του ΚΕΒΕ δεν έχει παρά να επισκεφτεί την Ιστοσελίδα http://news.ccci.org.cy/ και να εγγραφεί στον ειδικό χώρο συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Τέλος, όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να διαφημιστούν και να προβάλουν τις υπηρεσίες και προϊόντα τους, μέσω του Newsletter του ΚΕΒΕ μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Νιόβη Παρισινού στο τηλ. 22889710 και την κα. Μαρία Γεωργίου, FMW Financial Media Way στο τηλ. 22342005.

Tags: KEVE, newsletter