Νέο Επιχειρηματικό Blog από την Ελληνική Τράπεζα

Νέο Επιχειρηματικό Blog από την Ελληνική Τράπεζα

Ένα νέο παράθυρο ενημέρωσης ανοίγει η Ελληνική Τράπεζα δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό για τα κυπριακά τραπεζικά δεδομένα επιχειρηματικό Blog εξειδικευμένο σε θέματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο.

 

Στόχος της Ελληνικής Τράπεζας μέσα από αυτό το φρέσκο επιχειρηματικού Blog είναι να προσφέρει στον επιχειρηματικό κόσμο ένα σημείο πρόσβασης σε πολύτιμες κλαδικές έρευνες και οικονομικές αναλύσεις αλλά και σε χρήσιμα, έξυπνα και διαφορετικά επιχειρηματικά άρθρα.

Το μοντέρνο και εύχρηστο blog αποτελεί μια έγκυρη πηγή ενημέρωσης για τα υψηλόβαθμα στελέχη των επιχειρήσεων (CEO’s, CFO’s και managers) ενώ είναι χωρισμένο στις κατηγορίες Οικονομία, Κλαδικές Έρευνες, Άρθρα και Επιχειρηματικές Σχέσεις.

Οι κλαδικές Έρευνες αφορούν τους τομείς της οικονομίας:

  • Λιανικό Εμπόριο
  • Ακίνητα & Κατασκευές
  • Τουρισμός και
  • Τεχνολογία.

Οι εν λόγω έρευνες έχουν ετοιμαστεί από την Ελληνική Τράπεζα σε συνεργασία με εξιδεικευμένο οίκο ερευνών. Κάθε επαγγελματίας του κλάδου θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα ευρήματα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Σημειώνεται επίσης πως τα εν λόγω στοιχεία δεν είναι ευρέως γνωστά και αποτελούν πεποιθήσεις και πιστεύω των πελατών και καταναλωτών.

Η ανανέωσή τους πραγματοποιείται ανά εξάμηνο και αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για τα Μέσα Ενημέρωσης.

Εξίσου άριστη πηγή γνώσης αποτελούν οι οικονομικές μελέτες που αναρτιούνται στο επιχειρηματικό blog παρουσιάζοντας οικονομικούς δείκτες και την οικονομική επισκόπηση κάθε εξαμήνου.

Τέλος, στην κατηγορία Επιχειρηματικές Σχέσεις παρουσιάζονται ορισμένοι από τους πιο σημαντικούς πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας, οι προοπτικές και οι προκλήσεις τους, καθώς και η εμπειρία τους μέσα από τη συνεργασία με τον Όμιλο της Ελληνικής.

Το επιχειρηματικό blog προσφέρεται τόσο στην Ελληνική όσο και στην Αγγλική γλώσσα. Σκοπός του είναι ενδυναμώσει το ευρύτερο πεδίο ενημέρωσης γύρω από θέματα προσωπικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης και να αποτελέσει πηγή παραγωγής γνώσης και προβληματισμού για κάθε ενδιαφερόμενο.

Στο σύνδεσμο http://businessblog.hellenicbank.com μπορείτε να επισκεφτείτε το επιχειρηματικό blog για να το εξερευνήσετε, να διαβάσετε ενδιαφέροντα άρθρα και να κατεβάσετε χρήσιμες έρευνες και μελέτες.

 

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα