Ο διευθυντής του Hadassah επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ο διευθυντής του Hadassah επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας


O διεθνούς φήμης καρδιολόγος Zeev Rotstein, γενικός διευθυντής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Hadassah της Ιερουσαλήμ, αναγορεύθηκε σε Επίτιμο Διδάκτορα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου St. George, που προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Κύπρο. Ο καθ. Rotstein τιμήθηκε για τις γνώσεις του καθώς και την άριστη συνεργασία του με σημαντικά άτομα στον ιατρικό τομέα στην Κύπρο.

O καθ. Rotstein τιμήθηκε, επίσης, για τη συνεισφορά του στη δημιουργία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Παρέλαβε το τιμητικό του δίπλωμα κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης του 2017 του Πανεπιστημίου. Η παρουσίαση που έγινε κατά την τελετή για τον καθηγητή Rotstein, στάθηκε ιδιαίτερα την εξαίρετη του συνεισφορά προς την ιατρική έρευνα, την εκπαίδευση και την σχέση με τους ασθενείς.

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah (www.hadassah-med.com) των Ιεροσολύμων είναι ένα από τα σημαντικότερα νοσοκομειακά κέντρα αλλά και κέντρα ιατρικής έρευνας, της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Παρέχει περίθαλψη και θεραπεία σε περισσότερο από ένα εκατομμύριο ανθρώπους, από όλο τον κόσμο, κάθε χρόνο. Μεγάλος αριθμός ασθενών από την Κύπρο και την Ελλάδα επισκέπτονται το Hadassah για διάγνωση ή για θεραπείες, πολλές από τις οποίες προσφέρονται αποκλειστικά από το νοσοκομείο αυτό.

Ο ιατρικός οργανισμός iMER (www.imer.biz) είναι το διεθνές γραφείο ασθενών του Νοσοκομείου Hadassah. Η iMER, με γραφεία στην Κύπρο, Αυστρία, Γερμανία, Ισραήλ, Ρωσία, Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν και Γεωργία, σε συνεργασία με το Hadassah, προσφέρει υπηρεσίες αξιολόγησης της κατάστασης ενός ασθενούς, ετοιμασίας ιατρικού πλάνου και παραπομπής στο ανάλογο τμήμα του Hadassah.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα