Ο ΚΟΤ βάζει λουκέτο στα γραφεία σε αεροδρόμια και λιμάνι

Ο ΚΟΤ βάζει λουκέτο στα γραφεία σε αεροδρόμια και λιμάνι

 


 


Ως κεραυνός εν αιθρία χαρακτηρίζεται η απόφαση του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού να κλείσει τα γραφεία του στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, καθώς και στο λιμάνι Λεμεσού.

Σχετική ειδοποίηση δόθηκε στο προσωπικό του οργανισμού που απασχολείται στα συγκεκριμένα σημεία την περασμένη Παρασκευή και κατέλαβε εξ απροόπτου τόσο το ίδιο το προσωπικό, όσο και τουριστικούς φορείς που ήδη αντιδρούν έντονα κάνοντας λόγο για ζημιογόνα απόφαση για τον τουρισμό και την πρώτη εικόνα των ξένων επισκεπτών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του PafosNet αρμόδιοι παράγοντες επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες και διευκρίνισαν ότι στις ειδοποιήσεις που επιδόθηκαν την Παρασκευή διευκρινίζεται ότι το προσωπικό των γραφείων του ΚΟΤ σε αεροδρόμια και λιμάνι, θα μεταφερθούν με το νέο χρόνο στα γραφεία του οργανισμού στις πόλεις.

Ήδη, στην επαρχία Πάφου, που αποτελεί την περιοχή με τον μεγαλύτερο δείκτη υποδοχής ξένων επισκεπτών, καταγράφονται από χθες έντονες αντιδράσεις των φορέων της τουριστικής βιομηχανίας, που χαρακτηρίζουν μέγα λάθος την εφαρμογή της απόφασης που έχει ληφθεί.

Οι τουριστικοί φορείς καλούν τον ΚΟΤ σε δεύτερες σκέψεις, κάνοντας λόγο για μια απόφαση που δεν έχει ούτως ή άλλως πρακτικά οφέλη όσον αφορά στην μεταφορά ελάχιστων υπαλλήλων στα γραφεία του ανά τις πόλεις.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα