Ο Σύνδεσμος Τραπεζών στηρίζει το 4th Nextgen Payments Forum

Ο Σύνδεσμος Τραπεζών στηρίζει το 4th Nextgen Payments Forum

 


Στη Λεμεσό το διήμερο 21 και 22 Μαΐου το συνέδριο για τις νέες τεχνολογίες και τις εξελίξεις στις διαδικασίες πληρωμών


Με τη στήριξη του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου πραγματοποιείται στη Λεμεσό το διήμερο συνέδριο “4th NextGen Payments Forum”, κατά το οποίο θα αναλυθούν και θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες σε θέματα πληρωμών.
Παράλληλα, θα γίνουν παρουσιάσεις αναφορικά με σημαντικά θέματα όπως η νέα ευρωπαϊκή Οδηγία για πληρωμές, γνωστή ως PSD 2 ακρωνύμιο το οποίο αντιστοιχεί στις λέξεις: Payments Services Directive 2, αλλά και σειρά άλλων ζητημάτων που άπτονται της ευελιξίας, της προηγμένης τεχνολογίας και της ασφάλειας στις συναλλαγές.
Σημειώνεται ότι στο συνέδριο θα παρουσιαστεί σειρά θεματολογίας που αφορά ευρύτερα το πεδίο των πληρωμών, από ομιλητές προερχόμενους από διάφορες χώρες αλλά και την Κύπρο.
Παράλληλα, αναφέρεται ότι το συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel, ενώ στο forum θα συμμετάσχουν στελέχη από τον χώρο των τραπεζών, της τεχνολογίας συστημάτων και καινοτομίας, των συναλλαγών και της ασφάλειας δεδομένων.
Το συνέδριο διοργανώνεται από την εταιρεία QUBE Events με τη συνεργασία και τη στήριξη του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, ο οποίος εκπροσωπεί εμπορικές τράπεζες που κατέχουν μερίδιο αγοράς μεγαλύτερο του 90% τόσο σε επίπεδο καταθέσεων όσο και σε επίπεδο δανείων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.npf2018.com ή να επικοινωνήσουν μέσω email στο [email protected] ή στο τηλέφωνο: +357 22010583.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα