Η ΟΠΑΠ Κύπρου σταθερά στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου

Η ΟΠΑΠ Κύπρου σταθερά στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου

 


 


Τη διαχρονική στήριξή της στον τομέα της υγείας επανέλαβε η ΟΠΑΠ Κύπρου, μέσω οικονομικής χορηγίας ύψους €180.000 στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα».

Η σημαντική αυτή συνεισφορά της ΟΠΑΠ Κύπρου στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου – η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Οργανισμού – ανακοινώθηκε σε πρόσφατη διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Δρ. Αδάμου Αδάμου.

Πρακτικά, η χορηγία του μεγάλου συμμάχου της κυπριακής κοινωνίας μεταφράζεται σε «υιοθεσία» δύο δωματίων του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», αναλαμβάνοντας την κάλυψη όλων των λειτουργικών εξόδων των εν λόγω δύο δωματίων για την περίοδο ενός έτους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Δρ. Αδάμου Αδάμου, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για την έμπρακτη στήριξή της, η οποία την καθιστά φερέγγυο σύμμαχο του Συνδέσμου, αφού πριν λίγους μήνες η ΟΠΑΠ Κύπρου είχε προσφέρει στην «Αροδαφνούσα» το ποσό των €90.000 για αντίστοιχο σκοπό.

Εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, Δημήτρης Αλετράρης τόνισε πως η στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου αποτελεί υποχρέωση για όλους. Στην κατεύθυνση αυτή, ο κ. Αλετράρης σημείωσε ότι: «Η από μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου υιοθεσία δύο δωματίων του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας “Αροδαφνούσα”, αποτελεί συνέχεια της διαχρονικής συνεργασίας μας […] και κατάθεση σεβασμού για τη σημαντικότητα του έργου που επιτελείται προς όφελος των συνανθρώπων μας.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, άλλωστε, «στέκεται αρωγός, με δύναμη και ειλικρίνεια, στους σχεδιασμούς της Πολιτείας και των φορέων υγείας», σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού.

Κλείνοντας, ο κ. Αλετράρης διαβεβαίωσε πως η ΟΠΑΠ Κύπρου θα είναι πάντα κοντά σε όσους χρειάζονται τη στήριξή της, «γιατί ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο της κοινωνικής δράσης» και της ΟΠΑΠ Κύπρου.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα