Ως έφεδρος «παρουσιάστηκε» ο Άθως Αντωνιάδης

Ως έφεδρος «παρουσιάστηκε» ο Άθως Αντωνιάδης

 


Ήταν καλεσμένος σε εκπομπή και πήγε με τον σάκο που του έχει χρεώσει η Εθνική Φρουρά

 

Συνεχίζεται ο σάλος που προκλήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεση του Γενικού Ελεγκτή μέσα από την οποία διαφάνηκε ότι ανάμεσα σε άλλους, ένας εκπρόσωπος Τύπου κόμματος δεν καλείται στην εφεδρεία, όπως προνοεί η νομοθεσία.

Αρχικά ο βουλευτής του ΔΗΣΥ και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Δημητρίου, με γραπτή του δήλωση παραδέχθηκε ότι η αναφορά στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή  αφορά τον ίδιο, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε χθες από τον ίδιο το Γενικό Ελεγκτή, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», φιλοξενήθηκε ο Άθως Αντωνιάδης του ΔΗΚΟ, ο οποίος επεκτάθηκε επί του ζητήματος:

«Αρχικά επέλεξα να μην σχολιάσω και να παραμείνουμε στην ουσία της έκθεσης, της προβληματικής δηλαδή κλήσης των εφέδρων στην Εθνική Φρουρά. Ακόμα και  μετά τη φημολογία που αφορούσε στο όνομά μου, επέλεξα να μην δώσω συνέχεια. Δυστυχώς όμως πλέον είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω. Ο κάθε έφεδρος έχει στο σπίτι του χρεωμένο σάκο με όλο το υλικό που του προμηθεύει η Εθνική Φρουρά. Ο δικός μου ο σάκος είναι αυτός».

Στο σημείο αυτό ο Άθως Αντωνιάδης παρουσίασε όντως στην κάμερα το σάκο που του έχει χρεώσει η ΕΦ ενώ παράλληλα παρουσίασε και το Φύλλο Πορείας του, το γνωστό σε όλους ΦΑΠ.

«Αναγκάστηκα κατ’ επανάληψη να ενημερώσω την ΕΦ όταν επέστρεψε από το εξωτερικό για να διευθετηθεί και η δική μου κλήση. Το λέω για να επιβεβαιώσω και εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα», κατέληξε ο κ. Αντωνιάδης.

Πάντως δεν διαφαίνεται πρόθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας να δημοσιοποιήσει το επίμαχο όνομα.  Πηγή: sigmalive

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ