Ουρανοξύστης 51 ορόφων στη Λευκωσία

Ουρανοξύστης 51 ορόφων στη Λευκωσία

 


Τα σύγχρονα αναπτυξιακά έργα ενισχύουν την εικόνα της πρωτεύουσας

 

Τo Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας χαιρετίζει την απόφαση του  Δήμου Λευκωσίας για την έγκριση προκαταρκτικής πολεοδομικής άδειας για την ανέγερση ουρανοξύστη 51 ορόφων στη Λευκωσία.

Το έργο, το οποίο θα αναγερθεί σε ανοικτό χώρο στάθμευσης, έναντι του κτιρίου Σιαντεκλέρ και εντάσσεται στο σχέδιο περιοχής του κέντρου της πόλης, αναμφίβολα θα βοηθήσει στην επανάκαμψη της ζωτικότητας του κέντρου και θα συμβάλει στην αναζωογόνηση της εμπορικής δραστηριότητας  της Λευκωσίας.

Το ΕΒΕ Λευκωσίας σε σημερινή του ανακοίνωση χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που προγραμματίζονται ή είναι σε εξέλιξη στην πόλη μας, τα οποία και είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της Λευκωσίας και την ευημερία των πολιτών της. Η Λευκωσία έχει ανάγκη τέτοια έργα, που συνάδουν πλήρως με την ταυτότητα της, ως μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που μπορεί να αποτελέσει κέντρο επιχειρηματικότητας και πυρήνα αναπτυξιακής δημιουργίας.

Το ΕΒΕΛ, ελπίζει ότι θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια μεγάλα έργα, τα οποία θα συμβάλουν και στην προσέλκυση επενδύσεων στην πρωτεύουσα από την Κύπρο και το εξωτερικό.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα