Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συμμετέχει στο “Startup Europe Week Nicosia”

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συμμετέχει στο “Startup Europe Week Nicosia”

 


 


Μέρος της μεγαλύτερης σειράς εκδηλώσεων επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη

 

Το Decentralized Nicosia Chapter του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» στο πλαίσιο του Startup Europe Week (SEW) Nicosia 2018, σε συνεργασία με τους επίσημους συνδιοργανωτές του SEW18, την HJS Insurance και τους Global Shapers Nicosia. θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο UNESCO του Πανεπιστημίου, την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 μεταξύ 17.30 και 20.30.

Η εκδήλωση θα εξετάσει θέματα που άπτονται της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης και το πως η τεχνολογίες Blockchain και τα ψηφιακά νομίσματα αλλάζουν τη ζωή μας. θα γίνουν επίσης ομιλίες για το τοπικό οικοσύστημα για νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) και χρήσιμα εργαλεία για επιχειρηματίες. Θα μιλήσουν, ανάμεσα σε άλλους, οι Αντώνης Πολεμίτης, Αντρέας Βλάχος, Aki Corsoni-Hussain, Deniz Omer, Άγγελος Χατζηφιλίππου, και Αντρέας Χατζησοφοκλέους. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα και η είσοδος είναι δωρεάν. Απαιτείται όμως προεγγραφή στον σχετικό σύνδεσμο λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Σημειώνεται ότι το Startup Europe Week είναι η μεγαλύτερη σειρά εκδηλώσεων επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, καθώς πραγματοποιείται σε περισσότερες από 300 πόλεις. Γενικά, το Startup Europe Week (SEW) είναι ένα κίνημα το οποίο στηρίζει επιχειρηματίες να εξελιχθούν και να πετύχουν, μέσα από μια σειρά τοπικών εκδηλώσεων.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα