Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και Χαροκόπειο Αθηνών υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και Χαροκόπειο Αθηνών υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας

 


Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Χαρακόπειο Πανεπιστήμιο, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, το Μνημόνιο προβλέπει την ανταλλαγή ακαδημαϊκών, ερευνητών και φοιτητών, καθώς και την ανταλλαγή ακαδημαϊκών πληροφοριών αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Αναφέρεται επίσης στη δυνατότητα κοινής ερευνητικής δραστηριότητας, καθώς και σε δραστηριότητες όπως τη διοργάνωση κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση, συνεχίζει και ενδυναμώνει περαιτέρω τον πυλώνα  της πανεπιστημιακής και ακαδημαϊκής εξωστρέφειας δημιουργώντας ένα αξιόπιστο ακαδημαϊκό και ερευνητικό δίκτυο τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Το σχετικό κείμενο της συνεργασίας μεταξύ των δύο Πανεπιστημίων  υπογράφηκε από την Πρύτανη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Καθηγήτρια Μαρία Νικολαΐδη και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Καθηγητή Παντελή Σκλιά, καταλήγει η ανακοίνωση.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα