Παράταση στην υποβολή προσφορών για το νέο γήπεδο Λεμεσού

Παράταση στην υποβολή προσφορών για το νέο γήπεδο Λεμεσού

 


 


Ολιγοήμερη παράταση τόσο για την παράδοση των απαντήσεων από τους μελετητές, όσο και την υποβολή προσφορών που αφορούν το νέο γήπεδο Λεμεσού, έδωσε ο Κυπριακός Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Σημερινή ανακοίνωση του Οργανισμού αναφέρει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού στη χθεσινή του συνεδρία, αφού εξέτασε το τεράστιο ενδιαφέρον οικονομικών φορέων που ζήτησαν παράταση υποβολής της προσφοράς που αφορά το νέο γήπεδο Λεμεσού, αλλά και του ίδιου αιτήματος εκ μέρους των μελετητών του έργου, οι οποίοι πρέπει να ετοιμάσουν απαντήσεις στα πάρα πολλά ερωτήματα τεχνικής φύσεως, αποφάσισε όπως δώσει ολιγοήμερη παράταση τόσο για την παράδοση των απαντήσεων, όσο και την υποβολή προσφορών.

Σημειώνει ότι ως νέα ημερομηνία παράδοσης των απαντήσεων από τους μελετητές προς τους οικονομικούς φορείς ορίζεται η 30η Ιανουαρίου 2018 και για υποβολή τελικών προσφορών η 15η Φεβρουαρίου 2018.

Αναφέρει, τέλος, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ εκφράζει την μεγάλη του ικανοποίηση για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν μεγάλες εταιρείες τόσο της Κύπρου, όσο και του εξωτερικού. Πηγή: ΚΥΠΕ


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα