«Πέθαναν» τον Γιώργο Λιλλήκα

«Πέθαναν» τον Γιώργο Λιλλήκα

 


 


”Οι λασπολόγοι, οι συκοφάντες και οι κουκουλοφόροι του Facebook αλλά και όσοι ενδεχομένως τους καλύπτουν θα λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη” αναφέρει ανακοίνωση του  Επιτελείου του υποψηφίου για την προεδρία, Γιώργου Λιλλήκα.

Αφορμή η πιο κάτω φωτογραφία που απεικονίζει τον υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γιώργο Λιλλήκα σε ”αγγελία θανάτου”.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και έχει προκαλέσει  ποικίλες αντιδράσεις.

Το Επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα προέβη σε επίσημη καταγγελία στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

”Η αισχρή και προκλητική ανάρτηση που αφορά αναγγελία κηδείας του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της ελεύθερης έκφρασης και της ανοχής. Θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας με σοβαρότητα και τεκμηρίωση, αλλά δεν θα ακολουθήσουμε και ούτε θα ανεχθούμε τον προεκλογικό οχετό λάσπης και χυδαιότητας που συστηματικά και οργανωμένα αναπτύσσεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι λασπολόγοι, οι συκοφάντες και οι κουκουλοφόροι του Facebook αλλά και όσοι ενδεχομένως τους καλύπτουν θα λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη”, καταλήγει η ανακοίνωση.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα