Πληρωμές JCCsmart μέσω της 1bank με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου

Πληρωμές JCCsmart μέσω της 1bank με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου

 


 


Πληρώστε σήμερα, μέσω της 1bank και με τη χρήση των καρτών της Τράπεζας Κύπρου, λογαριασμούς κοινής ωφελείας, συνδρομές και τέλη που μέχρι σήμερα προσφέρονταν μόνο μέσω της υπηρεσίας JCCsmart.

Η 1bank σας συνδέει, με την ιστοσελίδα jccsmart.com της εταιρείας JCC Payment Systems από την οποία μπορείτε να πληρώσετε άμεσα, πέραν των 200 λογαριασμών κοινής ωφελείας, και άλλες υπηρεσίες.

Τώρα, μπορείτε να διεκπεραιώνετε τις πληρωμές αυτές μέσω της επιλογής «JCCsmart – Πληρωμές Ωφειλών» της 1bank, με επιλογή χρέωσης της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας που διατηρείτε με την Τράπεζα Κύπρου, εντελώς δωρεάν, μέσω του φιλικού και ασφαλούς Internet & Mobile Banking της 1bank. Έχετε ως σημαντικό πλεονέκτημα ότι, δεν απαιτείται να θυμάστε επιπρόσθετους κωδικούς πρόσβασης, παρά μόνο τους κωδικούς πρόσβασής σας στην 1bank.

Σε περίπτωση που δεν είσαστε συνδρομητής στην 1bank, μπορείτε να εγγραφείτε σήμερα μέσω της ιστοσελίδας www.bankofcyprus.com.cy (για ιδιώτες) ή να επικοινωνήσετε με τον Προσωπικό Λειτουργό Εξυπηρέτησής σας για την αίτηση εγγραφής.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα