Πωλήθηκε το 90% του Aphrodite Gardens της Leptos Estates

Πωλήθηκε το 90% του Aphrodite Gardens της Leptos Estates

 


Ένα μοναδικό στο είδος του αναπτυξιακό έργο της Leptos Estates , «Aphrodite  Gardens» έχει γίνει  ανάρπαστο από ξένους κυρίως αγοραστές και επενδυτές. Οι μεγάλες μαζικές πωλήσεις των τελευταίων μηνών έχουν εντατικοποιήσει τις εργασίες στο έργο ώστε να τελειώσει και η τελευταία φάση του αφού το 90% του έργου να έχει ήδη πωληθεί.

Η εξαιρετική του τοποθεσία σε μια ιδιαίτερα προνομιακή περιοχή στην τουριστική Κάτω Πάφο, σε συνδυασμό με τους λεπτούς σχεδιασμούς και την υψηλή ποιότητα κατασκευής έχουν δημιουργήσει ένα κλασσικό και συνάμα αρμονικό σκηνικό, για χαρούμενες διακοπές, προσοδοφόρα επένδυση αλλά και την σιγουριά της μόνιμης κατοικίας και διαμονής σε ένα ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον.

Περισσότερες  από διακόσιες μοντέρνες και ευρύχωρες κατοικίες, πολυτελή  διαμερίσματα, προνομιούχες  μεζονέτες και ανεξάρτητες επαύλεις περιτριγυρίζουν τις δυο τεράστιες κοινόχρηστες πισίνες, τους όμορφους κήπους, τα πλακόστρωτα, τα μονοπάτια, τους παιχνιδότοπους καθώς επίσης το υπο κατασκευή κλάπ με το εστιατόριο, την καφετέρια και την αίθουσα υποδοχής.

Όλοι οι τύποι των κατοικιών απολαμβάνουν ειδική ενδοδαπέδια θέρμανση, διπλά τζάμια, επιφάνειες από γρανίτες, θυροτηλεόραση, ηχομόνωση, καλυμμένους αλλά και ακάλυπτους χώρους στάθμευσης, πόρτες ασφαλείας καθώς επίσης εντοιχισμένα πολυτελείας.

Οι «Κήποι της Αφροδίτης» δημιουργούνται σε  ένα ειδυλλιακό περιβάλλον όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει τον Μεσογειακό τρόπο ζωής βρίσκοντας την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την χαλάρωση, έχοντας χρόνο για να εξοικειωθεί με τις νέες απολαύσεις της ζωής.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα