Προεκλογική καμπάνια για την Προεδρία της Δημοκρατίας από τον Λούη Πατσαλίδη

Προεκλογική καμπάνια για την Προεδρία της Δημοκρατίας από τον Λούη Πατσαλίδη

 


 


Πρεμιέρα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 22:10 στον ALPHA Κύπρου με Απόστολο Γκλέτσο

 

Αυτή τη σεζόν… μαζί θα τα φάμε! Ο Λούης Πατσαλίδης επιστρέφει στον ALPHA Κύπρου και τρέχει παράλληλα την δική του προεκλογική καμπάνια για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Και στο κάτω – κάτω γιατί όχι; Η εκπομπή ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW κάνει Πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 22:10 το βράδυ με πρώτο καλεσμένο τον ηθοποιό Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστεί στη νέα κοινωνική δραματική σειρά του ALPHA Κύπρου «ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ».

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, ο extra large stand-up comedian μαζί με την δημιουργική ομάδα της εκπομπής ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW, επιστρέφουν δυναμικά και κυρίως ανανεωμένοι, αφού υπόσχονται αμέτρητα τρολαρίσματα, φάρσες και φυσικά σχολιασμό των όσων περίεργων συμβαίνουν στην Κυπριακή κοινωνία και πολιτική με το ιδιαίτερο ύφος του Λούη Πατσαλίδη.

Η εκπομπή ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22:10.

Και φέτος, κάθε βδομάδα, ο Λούης Πατσαλίδης θα υποδέχεται 500 περίπου άτομα κοινού στο ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στη Λευκωσία, που θα συμμετέχουν στις περίεργες δοκιμασίες που θα υποβάλλει τους διάσημους καλεσμένους του. Μαζί του, η αγαπημένη του μπάντα με τον Τεύκρο Νεοκλέους καθώς και ο Παναγιώτης Κυριάκου!


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα