Ψήφο κατά βούληση συζητά το απόγευμα το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ

Ψήφο κατά βούληση συζητά το απόγευμα το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ

 


 


Με την εισήγηση της γραμματείας του κόμματος ενώπιον του για ψήφο κατά βούληση, συνέρχεται σήμερα το απόγευμα (17:00) το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη χθεσινή της συνεδρία, η Γραμματεία του κόμματος, η οποία συζήτησε το αποτέλεσμα των πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών, συζήτησε πρόταση για ψήφο κατά βούληση στο δεύτερο γύρο, καθώς όπως αναφέρθηκε, καταβάλλεται προσπάθεια όπως όλα τα κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου να έχουν κοινή στάση.

Η πρόταση αυτή θα κατατεθεί στο Εκτελεστικό Γραφείο, το οποίο με τη σειρά του θα καταρτίσει την πρόταση προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία τοποθετείται χρονικά την Πέμπτη.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συνεδρία του Εκτελεστικού θα τεθεί και εισήγηση για παραπομπή αριθμού στελεχών στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του κόμματος για επίδειξη αντικομματικής και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς.

(Το ερώτημα είναι κατά πόσον το ΕΣ θα αποφασίσει την άμεση διαγραφή των στελεχών αυτών ή θα δώσει περιθώριο για λήψη των απόψεων των στελεχών αυτών από τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος).


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα