Public: Νέος γενικός διευθυντής στην Κύπρο

Public: Νέος γενικός διευθυντής στην Κύπρο

Νέος γενικός διευθυντής των καταστημάτων Public στην Κύπρο, ανέλαβε ο Δημήτρης Φιλόπουλος αντικαθιστώντας τον Δημήτριο Τσανακαλιώτη.

Τα Public πραγματοποίησαν πρόσφατα το Public Fun Day. Ήταν μια μέρα αποκλειστικά αφιερωμένη για το προσωπικό των καταστημάτων και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθεί όλη μαζί η οικογένεια της εταιρείας.

Περισσότερα από 120 άτομα έζησαν στιγμές χαράς και διασκέδασης στο πάρκο εναλλακτικών δραστηριοτήτων “Adventure Mountain Park” στην Κυπερούντα. Τα χαμόγελα και οι στιγμές ξεγνοιασιάς ήταν έκδηλες σε όλους και η μέρα…μεγάλη.

Το οδοιπορικό ξεκίνησε από τα καταστήματα Public σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, όπου ειδικά ναυλωμένα λεωφορεία γέμισαν ασφυκτικά με προορισμό την Κυπερούντα. Ο ζεστός καφές και το πρόγευμα ήταν ιδανικά για να ενισχύσουν τις δέκα ομάδες, όπου χωρίστηκαν οι συμμετέχοντες. Με ένα χάρτη και μια πυξίδα ως εφόδια μπήκαν οι ομάδες στη διαδικασία του προσανατολισμού στην πανέμορφη τοποθεσία του Adventure Mountain Park. Ακολούθησαν άλλες τέσσερις διαδραστικές δοκιμασίες, οι οποίες ανέβασαν την αδρεναλίνη ψηλά.

Παράλληλα…εξάντλησαν τα μέλη των ομάδων, τα οποία αφού πήραν δυνάμεις με το πλούσιο γεύμα συνέχισαν απτόητα. Το Paintball και η ορειβασία είχαν την τιμητική τους για να πέσει η “αυλαία” με την κοπή της βασιλόπιτας και την απονομή στις νικητήριες ομάδες των δραστηριοτήτων.

Ο νέος γενικός διευθυντής των καταστημάτων Public στην Κύπρο, Δημήτρης Φιλόπουλος, ήταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και τόνισε προς το προσωπικό: «Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στο 2o Public Fun Day. Σήμερα ήρθαμε εδώ, όχι μόνο σαν συνάδελφοι αλλά ως μια μεγάλη οικογένεια. Πρέπει να ξέρετε ότι έχετε έναν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσετε για την πορεία και τους στόχους αυτής της εταιρείας. Η σημερινή ημέρα, είναι για μένα μια ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για την επιμονή, την αντοχή και την ομαδικότητα που δείξατε και το 2015, οδηγώντας το Public σε μια ακόμη πετυχημένη χρονιά. Το 2015 όλοι μαζί καταφέραμε να φέρουμε το Public στην κορυφή!

Με επίκεντρο πάντοτε τον επισκέπτη μας καταφέραμε να δημιουργήσουμε μοναδικούς χώρους στα καταστήματά μας, που αφουγκράζονται τις ανάγκες του Κύπριου καταναλωτή. Όλοι μαζί βάλαμε ένα λιθαράκι στο όραμά μας, να επιστρέφει κάθε πελάτης στο σπίτι του με ένα χαμόγελο και μεγάλη ευχαρίστηση. Το 2016 θα είναι χρονιά μεγάλων προκλήσεων, αλλά είμαι βέβαιος ότι αυτή η ομάδα θα χαρίσει ακόμη περισσότερες επιτυχίες και χαμόγελα!».

Ήταν μία μοναδική ημέρα που όλοι ευχαριστήθηκαν και ευχήθηκαν να επαναληφθεί σύντομα. Τα Public ο απόλυτος προορισμός Τεχνολογίας, Επικοινωνίας και Πολιτισμού, με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να πουν το δικό τους “ευχαριστώ” στο προσωπικό των καταστημάτων, όπου καθημερινά δίνει τον καλύτερο του εαυτό.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα