Qatar Airways: Κύπρος – Σευχέλλες από €899 μετ’ επιστροφής

Qatar Airways: Κύπρος – Σευχέλλες από €899 μετ’ επιστροφής

 


 

Η προσφορά ισχύ από τις 11 Οκτωβρίου έως και τις 30 Οκτωβρίου 

 

Η Qatar Airways δίνει την ευκαιρία σε ταξιδιώτες από την Κύπρο να απολαύσουν ονειρεμένες ταξιδιωτικές ευκαιρίες σε έναν από τους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς στον κόσμο, τις Σεϋχέλλες, που θα ενταχθεί στο ευρύ διεθνές δίκτυο δρομολογίων της.

Οι πτήσεις προς τις Σεϋχέλλες, μέσω Ντόχα, ξεκινούν το Δεκέμβριο του 2016. Επιπρόσθετα, από τις 11 Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2016, το κοινό απολαμβάνει ελκυστικές τιμές στα εισιτήρια με προορισμό τις Σεϋχέλλες, για πτήσεις που θα πραγματοποιούνται από την 1η Ιανουρίου 2017 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017.

Η προσφορά αφορά τα εισιτήρια της οικονομικής θέσης, από 899ευρώ, καθώς επίσης και τα εισιτήρια της διακεκριμένης θέσης, από 2599ευρώ. Οι ναύλοι ισχύουν για εισιτήρια με επιστροφή και συμπεριλαμβάνουν όλους τους φόρους αεροδρομίων, τέλη και λοιπές χρεώσεις.

Η Qatar Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες και λειτουργεί έναν από τους νεότερους στόλους αεροσκαφών στον κόσμο. Στο 19ο έτος λειτουργίας της, η Qatar Airways διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο 190 αεροσκαφών και επισκέπτεται περισσότερους από 150 κύριους business και leisure προορισμούς σε έξι ηπείρους. 

Πρόκειται για μια πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία, στην οποία πρόσφατα απονεμήθηκαν τα βραβεία World’s Best Business Class, Best Business Class Airline Lounge και Best Airline Staff για τη Μέση Ανατολή στα γνωστά World Airline Awards για το 2016, τα οποία διοργανώνονται από αναγνωρισμένους διεθνείς οργανισμούς αξιολόγησης αερομεταφορών, όπως η Skytrax.  

Η Qatar Airways είναι μέλος της διεθνούς συμμαχίας oneworld. Η βραβευμένη συμμαχία αναδείχθηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Συμμαχία το 2015 από τη Skytrax για τρίτη συνεχόμενη φορά. Η Qatar Airways ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία του Κόλπου που έγινε μέλος της συμμαχίας oneworld, δίνοντας της τη δυνατότητα να επωφεληθεί από πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000 αεροδρόμια, σε περισσότερες από 150 χώρες, με 14.250 καθημερινές αναχωρήσεις.

Το Oryx One, το σύστημα ψυχαγωγίας της Qatar Airways εν πτήσει, προσφέρει στους επιβάτες περίπου 3.000 επιλογές από τις πιο πρόσφατες ταινίες, σειρές, μουσικές επιλογές, παιχνίδια και πολλά ακόμη. Οι επιβάτες που πετούν με την Qatar Airways εξυπηρετούνται από αεροσκάφη B787, A350, A380, A319 καθώς και επιλεγμένα A320 και A330, ενώ μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τους φίλους και την οικογένειά τους σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας τις βραβευμένες υπηρεσίες Wi-Fi και GSM εν πτήσει.

Η Qatar Airways είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες χορηγιών αθλητικών εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο και έχει συνάψει στρατηγικές χορηγικές σχέσεις με ομάδες όπως η FC Barcelona και η Al-Ahli Saudi Arabia FC. Η στρατηγική της Qatar Airways αντανακλά τις αξίες του αθλητισμού ως μέσο ενότητας των ανθρώπων, αξία που βρίσκεται στον πυρήνα του εταιρικού της μηνύματος – Going Places Together.

Η Qatar Airways Cargo, η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία cargo στον κόσμο, εξυπηρετεί περισσότερους από 50 αποκλειστικούς εμπορευματικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του κόμβου της Ντόχα, ενώ παράλληλα παραδίδει εμπορεύματα σε περισσότερους από 150 business και leisure προορισμούς παγκοσμίως, με 190 αεροσκάφη. Ο στόλος της Qatar Airways Cargo περιλαμβάνει 8 Airbus 330Fs, 10 εμπορευματικά Boeing 777 και δύο εμπορευματικά Boeing 747.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.qatarairways.com ή καλέστε στο τηλέφωνο 22395588.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις, παρακαλώ συμβουλευτείτε τους κατά τη διάρκεια της κράτησης. Επιπλέον, τέλος ενδέχεται να χρεώνεται για τα εισιτήρια που εκδίδονται από τα γραφεία της Qatar Airways (κρατήσεις/εκδοτήρια εισιτηρίων) ή μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και υπόκεινται σε διαθεσιμότητα πτήσεων.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα