SAP και Apple «επαναστατούν» στην εργασία με iPhone και iPad

SAP και Apple «επαναστατούν» στην εργασία με iPhone και iPad

Η SAP και η Apple ανακοίνωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους, φέρνοντας την επανάσταση στην εργασιακή εμπειρία εν κινήσει για τους πελάτες  επιχειρήσεων όλων των μεγεθών, συνδυάζοντας τις ισχυρές native εφαρμογές για iPhone και iPad με τις καινοτόμες δυνατότητες της πλατφόρμας SAP HANA.

Στο πλαίσιο αυτής της κοινής προσπάθειας, δημιουργούν ένα νέο πακέτο ανάπτυξης λογισμικού (SDK) για iOS και μία ακαδημία εκπαίδευσης έτσι ώστε  προγραμματιστές, συνεργάτες και  πελάτες να μπορούν εύκολα να γράψουν native iOS εφαρμογές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής τους.

Οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν να διαθέσουν το SAP HANA Cloud Platform SDK αποκλειστικά για το iOS, με σκοπό να παρέχει σε επιχειρήσεις, σχεδιαστές και προγραμματιστές τα εργαλεία για να αναπτύξουν γρήγορα και αποτελεσματικά τις δικές τους εφαρμογές iOS για το iPhone και iPad, βασιζόμενες στο SAP HANA Cloud Platform Αυτές οι native εφαρμογές θα παρέχουν πρόσβαση σε βασικά στοιχεία και επιχειρηματικές διαδικασίες του SAP S/4HANA, αξιοποιώντας παράλληλα πλήρως τα χαρακτηριστικά του iPhone και του iPad, όπως το Touch ID, υπηρεσίες τοποθεσίας και ειδοποιήσεις.

Η νέα έκδοση του SAP Fiori για τη σχεδιαστική γλώσσα του iOS θα εξελίξει περαιτέρω την εμπειρία του χρήστη, συνδυάζοντας την με την πελατο-κεντρική εμπειρία του iOS, ώστε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των χρηστών κάθε επιχείρησης και να επιτρέψει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά εφαρμογών. Για να βοηθήσει την παγκόσμια κοινότητα των προγραμματιστών της SAP, που αριθμεί 2,5 εκατομμύρια μέλη, να επωφεληθεί πλήρως από το νέο λογισμικό SDK και τα καινοτόμα hardware και software λογισμικά της Apple, μια νέα Ακαδημία SAP για iOS θα προσφέρει τα αντίστοιχα εργαλεία και κατάρτιση. Το νέο SDK, η σχεδιαστική γλώσσα και η ακαδημία θα είναι διαθέσιμα πριν από το τέλος του έτους.

Ως μέρος της συνεργασίας, η SAP θα αναπτύξει native iOS εφαρμογές για σημαντικές επιχειρηματικές λειτουργίες. Αυτές οι εφαρμογές για το iPhone και iPad θα είναι γραμμένες στη Swift, μία σύγχρονη, ασφαλής και διαδραστική γλώσσα προγραμματισμού της Apple προσφέροντας στον τελικό χρήστη οικεία εμπειρία μέσω του συνδυασμού του SAP Fiori και iOS περιβάλλοντος. Οι εργαζόμενοι στις βιομηχανίες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω του iPhone ή του iPad τους στα δεδομένα και διαδικασίες των επιχειρήσεων τους με ιδιαίτερη ευκολία στη χρήση, αναγκαία για τη λήψη αποφάσεων. Αυτό γίνεται για παράδειγμα μέσα από εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν σε ένα εργαζόμενο συντήρησης να παραγγέλνει εξαρτήματα ή να οργανώνει τις δραστηριότητες του, ή ακόμα σε ένα γιατρό να μοιράζεται τα τελευταία ιατρικά στοιχεία του ασθενούς με άλλους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus

Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. H SAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα