Σε επικίνδυνα μονοπάτια τα ποδοσφαιρικά σωματεία λόγω οφειλών

Σε επικίνδυνα μονοπάτια τα ποδοσφαιρικά σωματεία λόγω οφειλών

Θέματα που αφορούν την οικονομική κατάσταση των Σωματείων και τους συνεχόμενους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς που παρουσιάζουν, συζητήθηκαν κατά τη χθεσινή άτυπη Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠ, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωστάκης Κουτσοκούμνης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στα Σωματεία, λέγοντας τους πως οι σημερινές οφειλές και οι ελλειμματικοί προϋπολογισμοί οδηγούν το ποδόσφαιρο σε επικίνδυνα μονοπάτια, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στα Σωματεία.

Ενόψει των πιο πάνω δεδομένων, τα οποία αναλύθηκαν στους εκπροσώπους των Σωματείων λεπτομερώς, έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τρόπους αντιμετώπισης της κατάστασης.

Μέσα σε κλίμα συναίνεσης και συναντίληψης, αποφασίστηκε η σύσταση ομάδας εργασίας αποτελούμενη από εκπροσώπους των Σωματείων και της Ομοσπονδίας για κατάθεση συγκεκριμένων εισηγήσεων για επίλυση των προβλημάτων και στη συνέχεια, θα συνέλθει εκ νέου η Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ προκειμένου να ληφθούν τελικές αποφάσεις.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα