Σε Ευρωπαίους και Ρώσους πωλήθηκε το Leptos Kissonerga Gardens

Σε Ευρωπαίους και Ρώσους πωλήθηκε το Leptos Kissonerga Gardens

 


H συνεχής πρωτοπορία της Πάφου στις πωλήσεις ακινήτων σε ξένους αγοραστές βοήθησε ώστε ακόμη ένα παραθαλάσσιο έργο του Ομίλου Λεπτός να γίνει πόλος έλξης και να πωληθεί τόσο σε Ευρωπαίους αλλά και Ρώσους αγοραστές και επενδυτές οι οποίοι φαίνεται ότι επιστρέφουν πλέον στην Πάφο.

Το Leptos Kissonerga  Beach Villas το οποίο έχει ολοκληρωθεί πρόσφατα είναι ένα πολυτελές παραθαλάσσιο έργο με εξοχικές επαύλεις και το οποίο βρίσκεται σε μια όμορφη περιοχή μεταξύ του  γραφικού λιμανιού  της Κ. Πάφου και του μαγευτικού Κόλπου των Κοραλλίων.

Το έργο αυτό όπως όλη η μεγάλη αλυσίδα των παραθαλάσσιων αναπτύξεων της Leptos Estates βρίσκεται ανάμεσα σε φυτείες από μπανανιές, ελιές, καρυδιές και ευκαλύπτους, προσφέροντας συντοχρόνως εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, αποτελώντας έτσι την ιδανική τοποθεσία για απόλαυση και χαλάρωση.

Σε αυτή τη νέα μοναδική συλλογή παραθαλάσσιων επαύλεων μπορείτε να ζήσετε το συνδυασμό του τέλειου σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής με παραδοσιακά χαρακτηριστικά μαζί με την  σύγχρονη και μοντέρνα άνεση σε μια κατασκευή δεμένη με την μεσογειακή κουλτούρα. To Leptos Kissonerga Beach Villas προσφέρει ένα ειδυλλιακό τρόπο ζωής για απαιτητικούς ανθρώπους σε πλούσιο μεσογειακό στυλ, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα