Σεμινάριο για τα λιπαντικά ENEOS από την Psaltis Auto Parts

Σεμινάριο για τα λιπαντικά ENEOS από την Psaltis Auto Parts

 


 


Στελέχη του Ιαπωνικού κολοσσού JX Nippon στην Κύπρο

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο που διοργάνωσε η εταιρεία Psaltis Auto Parts, που αντιπροσωπεύει στην Κύπρο τα λιπαντικά ENEOS του ιαπωνικού κολοσσού JX Nippon Oil and Energy.

Το σεμινάριο παρακολουθήσαν μηχανικοί αυτοκινήτων και άλλοι συνεργάτες της εταιρεία Psaltis Auto Parts από όλη την Κύπρο. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τους Ιάπωνες ειδικούς χρήσιμες συμβουλές για μεγιστοποίηση της απόδοσης των λιπαντικών προϊόντων και κατ’ επέκταση τρόπους καλύτερης συντήρησης της μηχανής των αυτοκινήτων.

Τα ENEOS κατέχουν την πρώτη θέση στην αγορά λιπαντικών της Ιαπωνίας. Πληρούν τις αυστηρότερες περιβαλλοντικές προδιαγραφές ενώ ικανοποιούν και τα επίπεδα των μεγαλύτερων διεθνών οργανισμών πιστοποίησης (API, ACEA, ILSAC) και των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών στον κόσμο. «Επενδύουμε στη μετεκπαίδευση των συνεργατών μας γιατί για εμάς η εξυπηρέτηση δεν τελειώνει με την πώληση» ανέφερε ο Δημήτρης Ψάλτης εκ μέρους του Ομίλου Psaltis Auto Parts, (Α. Ψάλτης & Υιοί Λτδ, Σωτήρης Ν. Ψάλτης Λτδ και Tiger Springs (Manufacturers) Ltd.

Οι εταιρίες αντιπροσωπεύουν μια ευρεία γκάμα από ανταλλακτικά και εξοπλισμό αυτοκινήτων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο και διευρύνουν τη θέση τους στην κυπριακή αγορά, με πελατοκεντρική προσέγγιση και μόνιμο στόχο την αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα.  Συγκεκριμένα οι εταιρείες Α. Ψάλτης & Υιοί Λτδ και Σωτήρης Ν. Ψάλτης Λτδ είναι εισαγωγείς και διανομείς ανταλλακτικών και εξοπλισμού για σαλούν και εμπορικά οχήματα ενώ η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd είναι εισαγωγείς και διανομείς ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων, όπως φορτηγών και ρυμουλκούμενων.


Comments

comments

Tags: Psaltis

Σχετικά με τον Συγγραφέα