Στην αγορά κινητής τηλεφωνίας τον Σεπτέμβριο η Cablenet

Στην αγορά κινητής τηλεφωνίας τον Σεπτέμβριο η Cablenet


 


Και τηλεόραση «νέας γενιάς» με υπηρεσία TV Go

 

Σήμερα κατέχει σχεδόν το 21% της αγοράς στις ευρυζωνικές υπηρεσίες

 

Αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο στην κινητή τηλεφωνία έχει σημάνει στην Cablenet, με ζητούμενο να προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικές υπηρεσίες στην καλύτερη δυνατή τιμή. Σύμφωνα με την Marketing Manager της εταιρείας, ‘Ελενα Μενελάου, όλες οι τεχνικές διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί και η νέα υπηρεσία προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο. Η Έλενα Μενελάου αναφέρει στο Ευρωκέρδος τα σχέδια της Cablenet και για τα σχέδια τηλεοπτικής εμπειρίας «νέας γενιάς».
Η Cablenet πότε θα κάνει την είσοδο της στην κινητή τηλεφωνία;

Το επόμενο βήμα μας κάνουμε τον Σεπτέμβριο, μπαίνοντας στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, ολοκληρώνοντας έτσι το πακέτο των λύσεων που παρέχουμε. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία στη βάση της φιλοσοφίας που εκφράζει την εταιρεία μας από το 2006, για οργανική και σταθερή ανάπτυξη προσφέροντας την μεγαλύτερη δυνατή αξία στους πελάτες μας, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Εδώ και καιρό όλες οι τεχνικές διαδικασίες που απαιτούνταν να ολοκληρωθούν για να μπούμε στην κινητή, ήταν σε μεγάλο βαθμό έτοιμες, ως επίσης και τα συστήματά μας. Απλά εκκρεμούσαν κάποιες λεπτομέρειες που έπρεπε να ολοκληρωθούν.

Τώρα πλέον είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε στην αγορά κινητής τηλεφωνίας. Θα δραστηριοποιηθούμε αρχικά ως ιδεατός πάροχος – virtual operator – και θα χρησιμοποιούμε το δίκτυο της CYTA, το οποίο είναι πολύ αξιόπιστο και θα μας δώσει βεβαίως Παγκύπρια κάλυψη. Το να προστεθεί η κινητή τηλεφωνία στην γκάμα των υπηρεσιών μας είναι ίσως η πιο μεγάλη εξέλιξη στην οποία θα προχωρήσουμε στην επόμενη πενταετία.

Εμείς σαν εταιρεία είμαστε πάντοτε προσηλωμένοι στον στόχο μας και τη φιλοσοφία μας, που είναι η δημιουργία αξίας για τους πελάτες μας. Κι αυτό θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας μας. Στις σταθερές υπηρεσίες δημιουργήσαμε το δικό μας δίκτυο και προσφέρουμε υπηρεσίες με τις οποίες μπορούμε να υποστηρίζουμε άριστα τους πελάτες μας. Αυτή η στρατηγική δεν θα αλλάξει άμεσα, ούτε μακροπρόθεσμα.

Στην περίπτωση της κινητής τηλεφωνίας, θα προσφέρουμε πακέτα και υπηρεσίες που θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο την αξία που λαμβάνουν από εμάς οι πελάτες μας. Έτσι, ανεξάρτητα από την υφιστάμενη διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας, είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρχει ενδιαφέρον για τις νέες μας υπηρεσίες, τόσο από τους υφιστάμενους πελάτες μας, όσο και από καινούργιους συνδρομητές.

Σε επίπεδο μεριδίων αγοράς η Cablenet καταγράφει ανοδική πορεία; Ποιος είναι ο στόχος που έχει τεθεί;

Όντως η εταιρεία τα τελευταία χρόνια καταγράφει ανοδική πορεία και σήμερα κατέχουμε σχεδόν το 21% της αγοράς στις ευρυζωνικές υπηρεσίες. Θα εστιάσουμε στην επέκταση του δικτύου μας σε περιοχές που δεν καλύπτουμε σήμερα. Στρατηγική μας θέση είναι ότι αυτό θα ωθήσει περαιτέρω και την ανάπτυξη της εταιρείας. Σε αυτή τη φάση καλύπτουμε κοντά στο 60% των νοικοκυριών της Κύπρου και το ποσοστό αυτό στοχεύουμε ν’ ανέβει στο 80% μέχρι το 2020.

Σε ό,τι αφορά την τηλεόραση  υπάρχουν σχέδια ανάπτυξης της υπηρεσίας TV Go;

Η τηλεόραση είναι πάντα μια πολύ δυναμική και ζωντανή υπηρεσία. Στην Cablenet γίνονται συνέχεια αναβαθμίσεις σε μια συνεχή προσπάθεια να βελτιώνουμε την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών μας, αλλά παράλληλα να κρατούμε το κόστος προς τον συνδρομητή όσο χαμηλότερα γίνεται. Στο πλαίσιο των τεχνολογικών αλλαγών που διανύει η τηλεόραση σήμερα, όσον αφορά στον τρόπο που καταναλώνουμε το τηλεοπτικό προϊόν, μελετούμε την εφαρμογή διαφόρων υπηρεσιών με στόχο να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία, που θα παρέχει στον τηλεθεατή την εμπειρία της «νέας γενιάς» τηλεόρασης. Αυτή η αναβάθμιση θα συμπεριλαμβάνει και υπηρεσίες όπως το TV Go που σε συνάρτηση με όλες τις νέες προσθήκες, θα δώσει τη δυνατότητα για μια διαφορετική τηλεοπτική εμπειρία.  Κύριο μέλημά μας είναι να συνδυάζουμε το ποιοτικό τηλεοπτικό περιεχόμενο με μια προηγμένη υπηρεσία.


Comments

comments

Tags: cablenet

Σχετικά με τον Συγγραφέα