Στην Τερσεφάνου το πρώτο θέρετρο ευεξίας και αποκατάστασης ηλικιωμένων

Στην Τερσεφάνου το πρώτο θέρετρο ευεξίας και αποκατάστασης ηλικιωμένων

 


 


Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πρώτου πολυτελούς θέρετρου ανάπαυσης, ευεξίας και αποκατάστασης ηλικιωμένων στην Κύπρο, που φέρει το όνομα EDEN SENIORS RESORT WELLNESS – REHABILITATION και βρίσκεται στην Τερσεφάνου της Επαρχίας Λάρνακας. Το EDEN RESORT Θα υποδεχθεί τους πρώτους ένοικους του την 1η Φεβρουαρίου το 2018.

Το όνομα “Eden Resort” έρχεται για να σφραγίσει την ποιότητα της διαμονής και να προσφέρει το καλύτερο πλάνο για αυτούς που αναζητούν μια ήρεμη ζωή.

Η δημιουργία ενός πολυτελούς  θέρετρου που να τιμά  και να  σέβεται την τρίτη ηλικία μέσα από σύγχρονες εγκαταστάσεις, μοναδική περιποίηση, ποιοτικές δραστηριότητες και εξειδικευμένο προσωπικό αποτελεί την σφραγίδα της εταιρείας.

Το θέρετρο μπορεί να φιλοξενήσει εκατό και πλέον διαμένοντες  σε χώρους για τις απαιτήσεις και ανάγκες του καθενός.

Το κέντρο διαθέτει  γιατρούς, νοσηλευτές και φροντιστές άρτια εκπαιδευμένους για να προσφέρουν  τις υπηρεσίες  και την βοήθειά τους όλο το 24ωρο.

Στόχος των εμπνευστών του έργου είναι να δώσουν άλλο ένα δυνατό κίνητρο για  ποιοτικό τουρισμό στο νησί μας. Αποτελεί πρωτότυπο θέρετρο, μοναδικό στο είδος του, τόσο στην Κύπρο όσο και στις όμορες χώρες. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, δύναται να φιλοξενήσει πέρα από τους Κυπρίους, και άτομα τρίτης ηλικίας από το εξωτερικό, τα οποία επιθυμούν να απολαύσουν τις παροχές του εν λόγω θερέτρου.

Εμπνευστές του έργου είναι ο Samir Hijazi  από τον Λίβανο και ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος,  συνιδρυτές  της εταιρείας  EVENINGFALL INVESTMENTS LTD, η οποία εδρεύει στην Κύπρο από το έτος 2015.

Το όνομα “Eden Resort” έρχεται για να σφραγίσει την ποιότητα της διαμονής και να προσφέρει το καλύτερο πλάνο για αυτούς που αναζητούν μια ήρεμη ζωή με ευεξία και περιποίηση, με θέα το απέραντο πράσινο του λόφου της Τερσεφάνου και την καταγάλανη θάλασσα της Μεσογείου.

Τα 51 δίκλινα ή μονόκλινα δωμάτια και οι 9 πολυτελείς σουίτες του είναι σχεδιασμένα με τον πιο κομψό χαρακτήρα, προσφέρουν όλες τις ανέσεις διαθέτοντας ορθοπεδικό κρεβάτι, μπάνιο με ευκολία πρόσβασης αναπηρικού αμαξιδίου στο ντους, 24ωρη νοσηλευτική υπηρεσία, κλιματισμό και θέρμανση, καθιστικό με δορυφορική τηλεόραση HD και πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επίσης όλα τα δωμάτια διαθέτουν ηλιόλουστο μπαλκόνι με θέα τον κήπο, την φυσική ομορφιά και την θάλασσα.

Στις εγκαταστάσεις του εστιατορίου μπορεί κάποιος να απολαύσει πέντε καθημερινά γεύματα και σνάκ από τα πιο φρέσκα και τοπικά υλικά, μαγειρεμένα από τους εξειδικευμένους Σεφ σε μια υπερσύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Διατίθεται επίσης κέντρο σπα όπου οι διαμένοντες μπορούν να απολαύσουν την περιποίηση από το προσωπικό, αφού το κέντρο διαθέτει κομμωτή, περιποίηση άκρων, φυσιοθεραπευτή και μασέρ, σάουνα, υδροθεραπεία και πισίνα.

Για την σωστή διατήρηση και ενδυνάμωση της φυσικής κατάστασης των ατόμων που φιλοξενεί το κέντρο, φροντίζει και επιβλέπει ο γυμναστής/σύμβουλος φυσικής αγωγής στο πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριό του συγκροτήματος.

Στις εγκαταστάσεις του “Eden Resort” o φιλοξενούμενος μπορεί να απολαύσει το κολύμπι του στην εξωτερική ή εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, να παίξει διάφορα επιτραπέζια και να ασχοληθεί με χόμπι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να επιμορφωθεί στην οργανωμένη βιβλιοθήκη, να δημιουργήσει κοινωνικές σχέσεις στο μεγάλο σαλόνι ή να χαλαρώσει στους εξωτερικούς χώρους του κήπου ακόμα και να ασχοληθεί με την κηπουρική στους ειδικά διαμορφωμένους κήπους που δημιουργήθηκαν καλλιεργώντας διάφορα άνθη, φυτά και λαχανικά της επιλογής του. Επίσης διατίθεται υπηρεσία καθαρισμού και επιδιόρθωσης ρούχων, καθημερινή υπηρεσία δωματίων και προσωπικός χώρος στάθμευσης.

Ο εσωτερικοί ιατροί σε συνεργασία με τους εξωτερικούς εξειδικευμένους ιατρικούς συνεργάτες μπορούν να καλύψουν όλες τις ιατρικές ανάγκες που χρειάζεται ο φιλοξενούμενος όπως επίσης το νοσηλευτικό προσωπικό και οι φροντιστές είναι άρτια εκπαιδευμένοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες και την βοήθειά τους 24 ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.edenresort.com.cy


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα