Στις 12 – 13 Οκτωβρίου το συνέδριο DMC.CY

Στις 12 – 13 Οκτωβρίου το συνέδριο DMC.CY

 


Την ευκαιρία να κατανοήσουν ποια είναι τα καταλληλότερα εργαλεία προώθησης των επιχειρήσεων τους στα πλαίσια της ευρείας χρήσης των ψηφιακών μέσων και τις νέες τάσεις στην αγορά, θα έχουν οι συμμετέχοντες του συνεδρίου “Digital Marketing Conference 2018” το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 12 – 13 Οκτωβρίου, στο St. Raphael Resort, στη Λεμεσό.

Στο συνέδριο πέραν των 20 εμπειρογνωμόνων από την Κύπρο και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Digital Marketing, ενώ θα διεξαχθούν συνολικά 24 εξειδικευμένα εργαστήρια. Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι τα Αγγλικά.

Μέσα στα πλαίσια του συνεδρίου DMC.CY, θα παρουσιαστούν οι τελευταίες τεχνολογίες και στρατηγικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, οι εξελίξεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά και θέματα δικτύωσης.

Συγκεκριμένα διακεκριμένοι ομιλητές θα καλύψουν θέματα όπως τη νέα τάση που ονομάζεται “Influencers”, Γιατί τα προσωπικά brands επηρεάζουν το Social Media Marketing;, Αυτοματοποιημένες διαδικασίες μάρκετινγκ. Είναι το μέλλον του ψηφιακού μάρκετινγκ;, Πώς να γίνει συνδυασμός του “ Online και Offline Marketing”, αλλά και Ποιος είναι ο αντίκτυπος της ψηφιοποίησης;

Στόχος του συνεδρίου όπως οι συμμετέχοντες μέσα από τις εργασίες του να λάβουν μόνο πρακτικές πληροφορίες.

Το συνέδριο διοργανώνει το ρωσόφωνο περιοδικό Successful Business, του Ομίλου VESTNIK KIPRA Group και χορηγός επικοινωνίας είναι το επιχειρηματικό περιοδικό Ευρωκέρδος.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα www.vkdmc.com