Στις 12 – 18 Mαρτίου οι ιαπωνικές βραδιές στο Χίλτον Κύπρου

Στις 12 – 18 Mαρτίου οι ιαπωνικές βραδιές στο Χίλτον Κύπρου

 


 


Itadakimasu! Aν αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτή η λέξη δεν είναι τίποτα άλλο από καλή όρεξη στα ιαπωνικά! Και σίγουρα μόνο καλή θα είναι η όρεξή σας, ειδικά για τους λάτρεις των σούσι, αν επισκεφθείτε το εστιατόριο Φοντάνα από τις 12 μέχρι και τις 18 Μαρτίου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διεύθυνση του ξενοδοχείου Χίλτον Κύπρου σκοπεύει να μας καταπλήξει και να μας χαρίσει αξέχαστες βραδιές γευσιγνωσίας διαφόρων χωρών, κάνοντας αρχή με τις ιαπωνικές.

Μέσα στα πλαίσια των ιαπωνικών βραδιών, θα φιλοξενούνται Σεφ απο το Koi Sushi Bar όπου μαζί με τη γαστρονομική ομάδα του ξενοδοχείου θα ετοιμάσουν στην παρουσία σας ένα εντυπωσιακό και δελεαστικό μπουφέ.

Το Koi Sushi Bar, η πασίγνωστή αλυσίδα ιαπωνικής κουζίνας από την Ελλάδα η οποία διαθέτει 12 εστιατόρια, πλέον βρίσκεται και στην Κύπρο στην καρδιά της πρωτεύουσας!

Φρεσκότατα θαλασσινά και ψάρια αποτελούν τη βάση για τα ευφάνταστα σούσι που θα απολαύσετε. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε μια ευρεία γκάμα αυθεντικών ιαπωνικών φαγητών όπως Yakisoba noodles με λαχανικά, σολομό Τeriyaki, Gyoza με κοτόπουλο, εξωτικές σαλάτες και πολλά άλλα.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για να απολαύσετε αυθεντική ιαπωνική κουζίνα, χωρίς περιορισμό, σε προσιτές τιμές.

Iαπωνικές βραδιές στο εστιατόριο Φοντάνα, καθημερινά από τις 12 μέχρι και τις 18 Μαρτίου από τις 20:00 μέχρι τις 23:00 (τιμή €23.00 ανά άτομο). Για πληροφορίες και κρατήσεις ξενοδοχείο Χίλτον Κύπρου τηλ.22377777 / 22653432.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα