Στις 15 Οκτωβρίου το 11ο Cyprus – Russia Gala

Στις 15 Οκτωβρίου το 11ο Cyprus – Russia Gala

 


Το 11ο Cyprus-Russia Gala θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου 2017, στο Προεδρικό Μέγαρο και τελεί υπό την υψηλή αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κας  Άντρης Αναστασιάδη.

Μια πρωτοβουλία της Ensemble Productions και της διοίκησης της κυπριακής κυβέρνησης που ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια, το Cyprus Russia Gala έχει πλέον καθιερωθεί σαν ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα στην Κύπρο και ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που σχετίζονται με τη Ρωσία εκτός των συνόρων της. Η εκδήλωση συγκεντρώνει καλλιτεχνικές, πολιτικές και επιχειρηματικές προσωπικότητες και από τις δύο χώρες.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το σύνολο των εσόδων θα προσφερθεί στο κορυφαίο κυπριακό φιλανθρωπικό ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος, το οποίο στηρίζει τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειές τους.

Το 11ο Φιλανθρωπικό Gala Κύπρου-Ρωσίας θα είναι μια ακόμη σημαντική πολιτιστική εμπειρία και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη του πνεύματος της Ρωσίας και της κυπριακής φιλοξενίας. Αυτή η αξέχαστη εκδήλωση στο πιο διάσημο χώρο της χώρας, το Προεδρικό Μέγαρο, είναι αφιερωμένη στις πολιτιστικές, πολιτικές και επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας.

Δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Κύπρο, τη Ρωσία και την Ελλάδα, θα ενώσουν τις φωνές και τα ταλέντα τους σε μια μοναδική παράσταση για να συνεισφέρουν στο πρόγραμμα Gala Κύπρου-Ρωσίας 2017.

Οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση για το 2107 είναι:

  • Liudmila Konovalova – Πρίμα μπαλαρίνα του Μπαλέτου της Βιέννης, διακεκριμένο αστέρι παγκόσμιας εμβέλειας, που θα παρουσιάσει χορογραφίες από το Theatrum Vitae για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε χορογραφία της Ρωσίδας χορογράφου Xenia Wiest.
  • Valeriya – Λαϊκός καλλιτέχνης της Ρωσίας και ένας από τους πιο δημοφιλείς Ρώσους τραγουδιστές σήμερα.
  • Η χορωδία της Μονής Danilov της Μόσχας– Μία από τις καλύτερες παγκοσμίως και φημισμένες χορωδίες που ερμηνεύουν μουσική γκόσπελ στη Ρωσία και σε όλο τον κόσμο.
  • Κωστής Μαραβέγιας – Ένας δημοφιλής τραγουδοποιός και ερμηνευτής της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Τα έσοδα από την πώληση εισιτηρίων θα προσφερθούν στο ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος.

Προμήθευση εισιτηρίων στην τιμή των €100 από το Tickethour:

Διαδικτυακά: www.tickethour.com.cy Τηλέφωνο: 77 77 70 40

ή από τα καταστήματα ACS Courier παγκύπρια και από τα γραφεία του ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος στην οδό Βαλαωρίτης 3, Ακρόπολη, Λευκωσία, ή από το τηλέφωνο 22879518.

Το Gala Κύπρου-Ρωσίας οργανώνεται και παρουσιάζεται από την Ensemble Productions Ltd, υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Άντρης Αναστασιάδη σε συνεργασία με την Rossotrudnichestvo. Φέτος, το Gala θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου 2017, στο Προεδρικό Μέγαρο.


Comments

comments

Tags: cyprus, russia

Σχετικά με τον Συγγραφέα