Στις 6-7 Μαρτίου το Eastern Mediterranean Gas Conference στη Λευκωσία

Στις 6-7 Μαρτίου το Eastern Mediterranean Gas Conference στη Λευκωσία

 


Επιτυχίες στον τομέα E&P και προτεινόμενες υποδομές θα συζητηθούν στο Eastern Mediterranean Gas Conference (EMGC) 2019

Η Gulf Energy Information ανακοίνωσε ότι το Eastern Mediterranean Gas Conference (EMGC) επιστρέφει στο Hilton Cyprus στη Λευκωσία στις 6 και 7 Μαρτίου 2019. Το συνέδριο χορηγούν η Schlumberger και η Deloitte και στηρίζουν το World Oil, το Gas Processing & LNG, το Hydrocarbon Processing, το Petroleum Economist, το Pipeline & Gas Journal και το Underground Construction.

Το σκηνικό των ενεργειακών εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο συνεχίζει να αλλάζει και να αναπτύσσεται. Η πρόσφατη απόκτηση δικαιώματος ελέγχου του αγωγού στη χερσόνησο του Σινά μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου από την Delek Drilling, τη Noble Energy και την Egyptian East Gas μπορεί να καταστήσει δυνατές εξαγωγές φυσικού αερίου αντίστροφης ροής, από το Ισραήλ στην Αίγυπτο, το 2019. Η εξέλιξη αυτή θα επιτρέψει στο Ισραήλ να εξασφαλίσει σημαντικούς αγοραστές για το φυσικό του αέριο από την ευρωπαϊκή αγορά.

Μεγάλα αποθέματα κοντά σε αναπτυσσόμενες αγορές, σε συνδυασμό με νέους παίκτες στην αγορά και πολιτικές συμμαχίες που αλλάζουν, συνεχίζουν να τροφοδοτούν πρωτοβουλίες στον τομέα E&P αλλά και συζητήσεις για τις υποδομές εξαγωγών. Οι προοπτικές στα πολύ βαθιά της νερά της Ελλάδας φαίνονται συναρπαστικές, και αξιωματούχοι από τον τομέα ενέργειας της Ελλάδας θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο EMGC το 2019.

Έχουν προκύψει πολλές συζητήσεις και διάφορες προτάσεις για ανάπτυξη υποδομών, αλλά πολύ λίγα συγκεκριμένα βήματα έχουν γίνει. Χρειάζεται διεθνής συνεργασία για να υλοποιηθούν τα έργα. Στο EMGC, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ανατολική Μεσόγειο και εμπειρογνώμονες της περιοχής θα συζητήσουν τις προτάσεις για αγωγούς και τερματικά LNG, καθώς και υφιστάμενες και πιθανές μελλοντικές εξελίξεις στον τομέα του φυσικού αερίου.

Το EMGC είναι το κορυφαίο συνέδριο για όσους ενδιαφέρονται για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην περιοχή. Στις εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν μέρος κορυφαία στελέχη, κυβερνητικοί αξιωματούχοι καθώς και εμπειρογνώμονες της περιοχής που συμμετέχουν στη διαμόρφωση ενεργειακών πολιτικών στην Ανατολική Μεσόγειο για μια εις βάθος συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις, προκλήσεις και ευκαιρίες στην περιοχή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.EMGasConference.com

Η Gulf Energy Information κατέχει ηγετική θέση στον τομέα παροχής επιχειρηματικής και τεχνικής γνώσης στη διεθνή βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Από την ίδρυσή της το 1916, η Gulf Publishing Company έχει εξελιχθεί από μια έκδοση – το Oil Weekly – σε μια εταιρεία εκδόσεων που καλύπτει upstream, midstream και downstream. H Gulf Energy Information εκδίδει κορυφαίες εξειδικευμένες εκδόσεις για τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου: το World Oil, το Hydrocarbon Processing, το Gas Processing & LNG, το Petroleum Economist, το Pipeline & Gas Journal, το Pipeline News και το Underground Construction. Επιπρόσθετα, η Gulf παράγει βάσεις πληροφοριών (Construction Boxscore και Energy Web Atlas) που περιλαμβάνουν ενδελεχή δεδομένα για ενεργειακά έργα και μονάδες.