ΣΥΚΕΣΥ: Η αξιολόγηση των Moody’s απορρίπτει την άδικη υπόσκαψη του Συνεργατισμού

ΣΥΚΕΣΥ: Η αξιολόγηση των Moody’s απορρίπτει την άδικη υπόσκαψη του Συνεργατισμού

 


Η συνεργατική κεντρική εταιρεία συμμετοχών, με ανακοίνωσή της χαιρετίζει την πρόσφατη αξιολόγηση των Moody’s ημερομηνίας 04.01.2018, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ‘ο οίκος δίνει σταθερό ορίζοντα στην αξιολόγηση του Συνεργατισμού’.

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η σταθερή πορεία που διαγράφει ο Συνεργατισμός, κάτι που απορρίπτει την άδικη, υπόγεια και παρασκηνιακή υπόσκαψη των τελευταίων εβδομάδων.

Η ΣΥΚΕΣΥ, καλεί τα Μέλη – πελάτες του Συνεργατισμού να μελετήσουν την πρόσφατη αξιολόγηση και να μην βασίζονται σε υστερόβουλες φήμες που κυκλοφορούν.

«Είναι ευθύνη και καθήκον όλων μας να προστατεύσουμε και να διαφυλάξουμε τον Συνεργατισμό, ο οποίος για δεκαετίες ταυτίστηκε με την ιστορία, παράδοση και ευημερία της κοινωνίας και της πατρίδας.

Την ίδια ώρα κάνουμε έκκληση στα Μέλη – πελάτες του Συνεργατισμού τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην υλοποίηση των υποχρεώσεων τους, όπως συνεργαστούν με τους λειτουργούς, οι οποίοι έχουν ξεκάθαρες οδηγίες να βοηθήσουν εκεί και όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη, ώστε να βρεθεί ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης των υποχρεώσεων τους.

Είμαστε διαχρονικά δίπλα στα Μέλη μας δανειολήπτες, οι οποίοι συνεργάζονται έντιμα και ειλικρινά με τα στελέχη και τους αξιωματούχους της διεύθυνσης Καθυστερημένων Δανείων, για εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων των προβλημάτων τους.

Παραμένουμε όμως κάθετα αντίθετοι με όσους συνεργατιστές δανειολήπτες  επιλέγουν να μην ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους αδικαιολόγητα και ανεύθυνα και να μην συνεργάζονται για εξεύρεση λειτουργικής, δίκαιης και μόνιμης  λύσης των υποχρεώσεων τους.

Ο Συνεργατισμός παρά τις ραγδαίες και ακραίες διαφοροποιήσεις του, μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, ως ένα σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο της Κυπριακής κοινωνίας.

Καθήκον και υποχρέωση όλων μας παραμένει η προστασία και διαφύλαξη του, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και καταστάσεις».

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα