Συνάντηση Γιώργου Λιλλήκα με το Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου

Συνάντηση Γιώργου Λιλλήκα με το Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου

 


Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου (ΣΤΚ) φιλοξένησε στα κεντρικά γραφεία της Συμμαχίας Πολιτών στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος του κόμματος και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Λιλλήκας.

Εκ μέρους του Συνδέσμου παρόντες ήταν ο Πρόεδρος, κ. Γιάννης Μάτσης, ο ένας εκ των τριών Αντιπροέδρων, κ. Χρήστος Χριστοδούλου και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Μιχάλης Καμμάς. Σημειώνεται ότι εκ μέρους της Συμμαχίας Πολιτών παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι κ. Κωνσταντίνος Φιλαρέτου και κ. Ανδρέας Αποστόλου.

Επίκεντρο της συζήτησης αποτέλεσε το σκηνικό που επικρατεί σήμερα στον τραπεζικό τομέα και κυρίως σε σχέση με τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, το κατά πόσον οι τράπεζες δίνουν νέα δάνεια αλλά και πως χειρίζονται θέματα αναδιαρθρώσεων και εκποιήσεων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Λιλλήκας επέδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για τα δεδομένα στον τραπεζικό τομέα, εκφράζοντας τις θέσεις του για κοινωνική ευαισθησία από πλευράς τραπεζών, τόσο για προστασία της πρώτης κατοικίας όσο και για διατήρηση και επιβίωση της μικρής, επιχειρηματικής στέγης.

Μάλιστα, ο υποψήφιος Πρόεδρος τόνισε προς τα στελέχη του Συνδέσμου Τραπεζών ότι εντός των ημερών θα ανακοινώσει συγκεκριμένες προτάσεις και μέτρα για υποβοήθηση των ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας και στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με τη μείωσης του προβλήματος των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων.


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα