Σύντομα οι πτήσεις της Cobalt προς Κίνα, Μ. Ανατολή, Ινδία, ΗΠΑ και Αφρική

Σύντομα οι πτήσεις της Cobalt προς Κίνα, Μ. Ανατολή, Ινδία, ΗΠΑ και Αφρική

 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το κοκτέιλ πάρτι που διοργάνωσε η Cobalt Air και η Airbridge International Agencies Ltd (AIA Cargo) στο Κτήμα Μακένζι. Οι δυο εταιρείες γιόρτασαν τη συνεργασία τους στις μεταφορές γενικού και ειδικού φορτίου, αλληλογραφίας καθώς και κατοικίδιων ζώων.

Η AIA Cargo επιβλέπει όλους τους τομείς που αφορούν τη μεταφορά φορτίων, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, των πωλήσεων, των κρατήσεων, του χειρισμού και όλων των συμφωνιών διασύνδεσης με κύριο στόχο τη μεγιστοποίηση των εσόδων για την Cobalt αλλά και για την Κύπρο γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθυντής Επιχειρήσεων Εδάφους της Cobalt Νίκος Πέτρου, προέβη σε μια παρουσίαση των γεγονότων που σηματοδοτούν την επέκταση των υπηρεσιών και την ανάπτυξη της εταιρείας.

Όπως ανέφερε ο κ. Πέτρου, η εταιρεία σε λιγότερο από 16 μήνες λειτουργίας μετέφερε συνολικά 740.000 επιβάτες και πώλησε 790.000 εισιτήρια.

Σήμερα, η Cobalt πουλά περίπου 2500 εισιτήρια ημερησίως, διαθέτει στόλο 6 αεροσκαφών και πετά σε 17 δημοφιλείς προορισμούς.

Με βάση το επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας, θα αρχίσει σύντομα να πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις σε μακρινούς προορισμούς όπως είναι η Κίνα, η Μέση Ανατολή, η Ινδία, οι ΗΠΑ και η Αφρική.

Η εταιρεία διαθέτει ένα άρτια καταρτισμένο και με τεχνογνωσία ανθρώπινο δυναμικό (252 άτομα) το οποίο προσφέρει στο επιβατικό κοινό υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Ιδιαίτερη έμφαση, δόθηκε στο γεγονός ότι η Cobalt κατάφερε σε διάστημα λιγότερο του ενός έτους να αποτελεί πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας λαμβάνοντας την πιστοποίηση  ΙΟSA από τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών ΙΑΤΑ.

Στόχος της εταιρείας από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, ήταν να συμβάλει στην ανάδειξη της Κύπρου σε αεροπορικό περιφερειακό κόμβο, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη.


Comments

comments

Tags: cobalt

Σχετικά με τον Συγγραφέα