Τα εικοστά του γενέθλια γιόρτασε το ξενοδοχείο Anassa

Τα εικοστά του γενέθλια γιόρτασε το ξενοδοχείο Anassa

 


Τα εικοστά του γενέθλια γιόρτασε το ξενοδοχείο Anassa, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, στο εμβληματικό κτίριο Maison Assouline, που ανήκει στον ομώνυμο εκδοτικό οίκο, γνωστό για τις πολυτελείς εκδόσεις βιβλίων για τη γαστρονομία, τα ταξίδια και τον κόσμο της μόδας.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν μερικοί από τους πιο τακτικούς πελάτες του Anassa, γνωστοί δημοσιογράφοι με εξειδίκευση σε θέματα τουρισμού και lifestyle, δημοφιλείς bloggers και influencers, καθώς και βασικοί συνεργάτες του ομίλου Thanos Hotels and Resorts από τον τομέα του εμπορίου και της τουριστικής βιομηχανίας.

Για τους σκοπούς της εκδήλωσης ταξίδεψαν στην καρδιά του Λονδίνου η ορχήστρα του Anassa καθώς και η ομάδα του προσωπικού που στελεχώνει τα μπαρ του ξενοδοχείου. Η ατμόσφαιρα ήταν αυθεντική μεσογειακή, με γεύσεις που ξεχώριζαν για την πρωτοτυπία τους. Το ειδικό εορταστικό μενού, δημιουργία του διακεκριμένου executive chef του Anassa, David Goodridge, σε συνδυασμό με τα απολαυστικά κοκτέιλ με σπιτικό κυπριακό τριαντάφυλλο, ένα ξεχωριστό μείγμα τζιν και τα ντόπια βότανα που μεταφέρθηκαν από την Κύπρο ειδικά για την εκδήλωση, προσέφεραν στους προσκεκλημένους μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Ο όμιλος των Thanos Hotels and Resorts ιδρύθηκε πριν 40 χρόνια από τον Αλέκο Μιχαηλίδη. Αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουριστικού στόλου της Κύπρου, με τρία υπερπολυτελή, ξεχωριστά και πολύ αγαπημένα ξενοδοχεία. Το εμβληματικό Anassa, το αέρινο Almyra και το κλασικό Annabelle. Πρόσφατα, ο Όμιλος προχώρησε στην απόκτηση του ξενοδοχείου Aloe, το οποίο βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην καρδιά της Πάφου. Στο προσεχές μέλλον, το τέταρτο «μέλος» των Thanos Hotels and Resorts θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό με το νέο του πρόσωπο, κατόπιν μιας μεγάλης ανακαίνισης που προγραμματίζεται.

Ο όμιλος, με βασικούς του άξονες την καινοτομία, την αξιοπιστία και την υγιή επιχειρηματικότητα διοικείται σήμερα από τον Θάνο Μιχαηλίδη, την Άννα Μιχαηλίδη και τη Νατάσα Μιχαηλίδη, συνεχίζοντας μια παράδοση εξόχως επιτυχημένης πορείας και καθιστώντας τα Thanos Hotels and Resorts τουριστικά σημεία αναφοράς για όλη τη Μεσόγειο. Με τα γερά θεμέλια ενός λαμπρού παρελθόντος και τα εξαιρετικά τωρινά του επιτεύγματα, ο όμιλος σχεδιάζει ένα κυρίαρχο μέλλον.


Comments

comments

Tags: Anassa

Σχετικά με τον Συγγραφέα