Τα κινητά Xiaomi Mi Note 2 και Mi A1 διαθέσιμα στα Public

Τα κινητά Xiaomi Mi Note 2 και Mi A1 διαθέσιμα στα Public

 


 


Τα Public ανακοίνωσαν την έναρξη της διάθεσης στην κυπριακή αγορά των πρωτοποριακών προϊόντων Xiaomi μέσω της συνεργασίας με την Info Quest Technologies, επίσημο αντιπρόσωπο για την Ελλάδα και την Κύπρο. Οι καταναλωτές έχουν πλέον την ευκαιρία να αποκτήσουν τα νέα smartphones της Xiaomi, Mi Note 2 και Mi Α1. Τα νέα μοντέλα βρίσκονται διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Public, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία τεχνολογίας σε όλους.

Το πολυσυζητημένο Xiaomi Mi Note 2 ήρθε για να εντυπωσιάζει με τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά και την εμφάνισή του, η οποία συνδυάζει τις αυστηρές άκρες με την κατασκευή από μέταλλο και γυαλί. Η κυρτή στα πλάγια οθόνη του με τις 5.7 ίντσες προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας και μοναδική ανάλυση με το 3D γυαλί της. Η βασική κάμερα των 22.56 MP και η μπροστινή των 8MP δίνουν τη δυνατότητα για ακόμη πιο ζωντανές φωτογραφίες, ενώ η μπαταρία των 4070mAh δίνει στον χρήστη περισσότερη αυτονομία. Το συγκεκριμένο μοντέλο παρέχει υψηλές ταχύτητες με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821 (2.35 GHz), την 6GB μνήμη RAM και την ενσωματωμένη μνήμη 128GB.

Παράλληλα, το Xiaomi Mi A1 αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή η οποία προσφέρει δυνατές επιδόσεις σε ακόμη πιο ανταγωνιστικές τιμές. Το νέο μοντέλο της Xiaomi διαθέτει διπλή κάμερα, με δύο αισθητήρες ανάλυσης 12MP όπου ο ένας φακός χρησιμοποιείται ως ευρυγώνιος και ο δεύτερος λειτουργεί ως τηλεφακός, για να εστιάζει στη λεπτομέρεια. Η οθόνη IPS των 5.5 ιντσών, με κυρτότητα στις άκρες, είναι ιδανική για διάβασμα, gaming και προβολή βίντεο, ενώ οι επιδόσεις του ενισχύονται από τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 625 στα 2GHz, τη μνήμη RAM των 4GB και τον αποθηκευτικό χώρο των 64GB. Το Mi A1 είναι το πρώτο κινητό της Xiaomi σε συνεργασία με τη Google και χρησιμοποιεί το Android One, έχοντας όλες τις τελευταίες ενημερώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η Xiaomi  μία από τις κορυφαίες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες Smartphones και διασυνδεδεμένων συσκευών (connected devices) στον κόσμο επενδύει στο να κάνει την  υψηλής ποιότητας τεχνολογία προσιτή σε όλους. Ιδιαίτερα, στα πολύ δημοφιλή Mi Phones δίνει έμφαση στα τεχνικά χαρακτηριστικά, την ποιοτική κατασκευή, το MIUI, το μοναδικό λογισμικό που χρησιμοποιούν συμπληρωματικά με το Android και την εξαιρετικά προσιτή τιμή τους, που τα κάνουν τόσο περιζήτητα και αγαπητά στον κόσμο. Tα προϊόντα της Xiaomi που θα διατίθενται από τα Public, πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και παρέχονται με  δύο χρόνια εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας.

Οι επισκέπτες των Public μπορούν να επεξεργαστούν και να γνωρίσουν από κοντά τα κινητά Xiaomi, με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και το καλαίσθητο design τους να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.


Comments

comments

Tags: public

Σχετικά με τον Συγγραφέα