Τα Public μεγάλος χορηγός του 1ου Radisson Blu Μαραθωνίου

Τα Public μεγάλος χορηγός του 1ου Radisson Blu Μαραθωνίου

 


 


Η μεγάλη μέρα για τον 1ο Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας πλησιάζει και το Public, μεγάλος χορηγός θα βρίσκεται εκεί με την ομάδα του να στηρίξει τους δρομείς και το όραμα του μαραθωνίου.

Το Public θα συμμετάσχει με πολυμελή ομάδα εργαζομένων, οι οποίοι θα τρέξουν τη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων μαζί με τους χιλιάδες δρομείς που θα συμμετέχουν στο μεγάλο γεγονός της Λάρνακας. Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας, το Public, ως ο Μεγάλος Χορηγός του διεθνή αθλητικού Μαραθωνίου Λάρνακας μοιράζεται τις αξίες του αθλητισμού για ισότητα, συνεργασία και ευγενή άμιλλα και ενισχύει τη συμμετοχή του κόσμου στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Κύπρου.

Ο 1ος  Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ.), Ημιμαραθώνιο (21.095 χλμ.), δρόμο 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων (εταιρικός και ατομικός) , ενός χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το FunRace για τους ενήλικες.

Τη μεγάλη αυτή εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του στίβου και του αθλητισμού γενικότερα. Πρεσβευτές της διοργάνωσης είναι ο Περικλής Ιακωβάκης, η Χρύσα Γκουντενούδη, η Άντρη Σιάλου και η Άντρη Αβραάμ.

Ο Γενικός Διευθυντής των Public Κύπρου, κ. Δημήτρης Φιλόπουλος, στο πλαίσιο της χορηγίας  δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλλουμε στη διοργάνωση του διεθνούς δρομικού γεγονότος της Λάρνακας. Πιστεύουμε στους πολύπλευρους και πολυδιάστατους σκοπούς της διοργάνωσης και ευελπιστούμε να καθιερωθεί ο Μαραθώνιος σε θεσμό. Με τη σειρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».


Comments

comments

Tags: public

Σχετικά με τον Συγγραφέα