Τα Public σπάζουν τη μια πρωτιά μετά την άλλη

Τα Public σπάζουν τη μια πρωτιά μετά την άλλη


 


Γιορτάζουν 10 χρόνια στην Κύπρο

Δέκα χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά συμπληρώνουν φέτος τα Public που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να γίνουν αναπόσπαστο μέρος της ζωής του κύπριου καταναλωτή κάθε ηλικίας!

Τα Public εισήγαγαν τη μοναδική πρόταση του retail entertainment, μια καινοτόμα ιδέα που εφαρμόζουν στα καταστήματα τους. Ο κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δει, να επεξεργαστεί και να δοκιμάσει μια ποικιλία από ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά: τα τελευταία επώνυμα προϊόντα και gadget τεχνολογίας, τα καλύτερα βιβλία ελλαδιτών, κυπρίων και ξένων συγγραφέων που θα τον συνοδεύουν στον ελεύθερο χρόνο του, την πληρέστερη συλλογή Apple, τα πιο ποιοτικά παιχνίδια για κάθε ηλικία, τα πιο trendy accessories, τα ομορφότερα σχολικά, μουσική και ταινίες, τα κορυφαία videogames, είδη γραφείου και όλα όσα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και πιο ενδιαφέρουσα.

Τα Public είναι μια κυπριακή εταιρεία, που έχει επενδύσει μέχρι σήμερα 22 εκατομμύρια ευρώ σε υποδομές, εξοπλισμό και ανθρώπους, συνεισφέρουν κάθε χρόνο περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ στην τοπική οικονομία, από τις εργασίες τους και από έναν τεράστιο κύκλο συνεργατών και προμηθευτών, ενώ εργοδοτούν 170 άτομα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία Κύπριους.

Το 2016, τα Public είχαν 2,7 εκατομμύρια επισκέπτες αποδεικνύοντας ότι το υψηλό επίπεδο πελατειακής εμπειρίας που προσφέρουν, μέσα από την εξυπηρέτηση, τη μεγάλη ποικιλία αλλά και της τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα κρατά τους πελάτες ευχαριστημένους και πιστούς στο brand.

Σημαντικό είναι ότι στην Κύπρο, τα Public έχουν μια διαρκή διαδικασία feedback μέσω της οποίας παρατηρούν τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Στη συνέχεια βλέπουν τα αποτελέσματα και εξελίσσονται αναλόγως, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών τους. Στη δε Ελλάδα έχουν ένα πολυάριθμο, εξειδικευμένο τμήμα που παρακολουθεί πότε λανσάρεται και τι κυκλοφορεί στη διεθνή αγορά και ένα πυκνό δίκτυο συνεργατών που διασφαλίζουν ότι θα τα προμηθευτούν σχεδόν ταυτόχρονα.

Ο Γενικός Διευθυντής των Public Κύπρου, κ. Δημήτρης Φιλόπουλος δήλωσε: «Πιστεύω ότι τα καταφέρνουμε. Και τα καταφέρνουμε τόσο καλά που στην Κύπρο σπάμε τις πρωτιές τη μία μετά την άλλη. Στο δίκτυο των 53 καταστημάτων μας σε Ελλάδα και Κύπρο η Λευκωσία είναι σήμερα το απόλυτο Νο2 μετά το Σύνταγμα, η Λεμεσός το Νο4 και τα υπόλοιπα καταστήματα στην πρώτη δεκάδα! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας έφεραν εκεί.»

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς τους, τα Public έχουν αναπτύξει ένα διαρκές πρόγραμμα προώθησης του βιβλίου και ενθάρρυνσης της ανάγνωσης που ξετυλίγεται με σειρά ενεργειών όπως το Βιβλίο των Σχολείων (μια πρωτοβουλία συγγραφής μιας ιστορίας από 24 σχολεία ολόκληρης της Κύπρου), μια ετήσια έρευνα βιβλιοφιλίας, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται, φιλοξενίες συγγραφέων σε διαρκή βάση και πολλές άλλες.

Τις προηγούμενες μέρες διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία η 4η χρονιά της Εβδομάδας Ανταλλαγής Βιβλίου, μια πρωτότυπη ιδέα κατά την οποία ο καθένας φέρνει ένα παλιό του βιβλίο και το ανταλλάσσει με ένα άλλο, δίνοντας ένα ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό. Φέτος, ο συνεργάτης ήταν ο ανθρωπιστικός οργανισμός Hope for Children και το σύνολο των εσόδων ύψους 5000 ευρώ διατέθηκε για τις ανάγκες του.

Τα Public στοχεύουν στην ανάπτυξη των υπηρεσιών τους στην Κύπρο αλλά και στην επέκταση τους, σχεδιάζοντας το άνοιγμα ακόμα δύο καταστημάτων τους το επόμενο διάστημα.

Public: 10 χρόνια στη ζωή μας, στην καρδιά μας, στην Κύπρο!

 


Comments

comments

Tags: public

Σχετικά με τον Συγγραφέα