Ταξιδέψτε με πολυτέλεια στην οικονομική θέση της Emirates

Ταξιδέψτε με πολυτέλεια στην οικονομική θέση της Emirates


Ένα ταξίδι στο Ντουμπάι, την Άπω Ανατολή ή την Αυστραλία διαρκεί ώρες. Ώρες που πρέπει να αποτελούν μέρος μιας μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας για όλους, όχι μόνο για όσους έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στην business ή την πρώτη θέση. Η Emirates δημιούργησε την πιο προνομιακή οικονομική θέση στην κόσμο προσφέροντας περισσότερα ακόμη και από τις business class άλλων εταιρειών.

Ταξιδεύοντας στην οικονομική θέση της Emirates μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα από το να θαυμάσετε τα εντυπωσιακά αεροπλάνα της: περάστε όμορφα με τις αμέτρητες επιλογές διασκέδασης, χαλαρώστε στην άνεση της θέσης σας και αφεθείτε στην εξαιρετική εξυπηρέτηση από το προσωπικό της.

Το ICE (Information, Communication, Entertainment) είναι το πολυβραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, μια μοναδική εμπειρία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εν πτήσει. Στην προσωπική σας οθόνη μπορείτε να ακούσετε τραγούδια, να δοκιμάσετε τις δεξιότητες σας με video games ή να εξερευνήσετε περισσότερα από 2500 κανάλια, να δείτε τις τελευταίες κινηματογραφικές ταινίες σε πρώτη προβολή, τηλεοπτικές εκπομπές σε πολλές γλώσσες και τις τελευταίες ειδησεογραφικές εξελίξεις.

Οι μικροί επιβάτες έχουν την δική τους περιποίηση κατά τη διάρκεια της πτήσης ώστε να μη βαρεθούν. Το ICE θα τους εκπλήξει με ταινίες ειδικά γι’ αυτούς (όπως π.χ. τα τελευταίες ταινίες της Disney),  προγράμματα, παιχνίδια και κινούμενα σχέδια. Οι νεαροί επιβάτες μπορούν να κάνουν νέους φίλους με τα ζωάκια της συλλογής Fly with Me animals, ενώ τα πακέτα Lonely Planet εμπνέουν τα μεγαλύτερα παιδιά ώστε να εξερευνήσουν ακόμη περισσότερα μέρη του κόσμου.

Στην οικονομική θέση δεν λείπει τίποτα αφού μπορείτε να ζήσετε ένα πραγματικό ξεχωριστό ταξίδι στα άνετα καθίσματα, να κοιμηθείτε στον άπλετο χώρο με τις νέες κουβέρτες και να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές σας αφού υπάρχουν δίπλα σας ενσωματωμένες έξοδοι τροφοδοσίας ρεύματος και δωρεάν ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) μέχρι 20mbs! Έτσι, θα φτάσετε στον προορισμό σας ξεκούραστοι.

Η ώρα περνάει όταν έχεις εξαιρετική εξυπηρέτηση και ειδικά από το φιλικό και έμπειρο προσωπικό της Emirates. Η μεγάλη όμως έκπληξη σας περιμένει την ώρα του φαγητού! Κατά τη διάρκεια της πτήσης δοκιμάστε γκουρμέ γεύματα εμπνευσμένα από την περιοχή της γεωγραφικής περιοχής στην οποία ταξιδεύετε. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο φαγητό από ένα μενού με γεύσεις από ολόκληρο τον κόσμο και να απολαύσετε πιάτα του προορισμού σας. Τα γεύματά σας μπορούν να συνοδεύονται με κρασί, κοκτέιλ, μπύρες και επιλογές όπως χυμούς, νερό ή αναψυκτικά.

Ταξιδέψτε από την Κύπρο με την οικονομική θέση της Emirates, την πιο προνομιακή οικονομική θέση του κόσμου, και δεν θα θέλετε να τελειώσει το ταξίδι σας!

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα