Ταξίδι κυπριακών παραδοσιακών γεύσεων στο ταβερνάκι Καπηλειό

Ταξίδι κυπριακών παραδοσιακών γεύσεων στο ταβερνάκι Καπηλειό

 


 


Ένα ξεχωριστό ταξίδι κυπριακών παραδοσιακών γεύσεων συνδυασμένων με εξαιρετικά ντόπια κρασιά, απόλαυσαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ, γευσιγνώστες και εκλεκτοί προσκεκλημένοι, οι οποίοι παρευρέθηκαν στη βραδιά γευσιγνωσίας και οινογευσίας στο ταβερνάκι Καπηλειό στο Στρόβολο.

Οι προσκεκλημένοι μυήθηκαν στην τέχνη του «γεύεσθαι» δοκιμάζοντας αυθεντικές γεύσεις κυπριακών συνταγών, φτιαγμένων με επιλεγμένα και ποιοτικά υλικά. Το απολαυστικό δείπνο στο ταβερνάκι Καπηλειό, αποτέλεσε για όλους μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, καθώς περιλάμβανε υπέροχα ορεκτικά, αγαπημένα διαχρονικά πιάτα της κυπριακής κουζίνας και παραδοσιακά εδέσματα.

Στη διάρκεια μιας μοναδικής οινογευστικής δοκιμής έξι κρασιών από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στους ιδιόκτητους αμπελώνες του Αγροκτήματος του Κυρ Γιάννη στο Όμοδος, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν πληροφορίες για την ιστορία της καλλιέργειας και την παρασκευή τους και ταυτόχρονα να ανακαλύψουν τις υπέροχες γεύσεις και τα αρώματα των επιλεγμένων κρασιών.

Στον ιδιαίτερο χώρο του Καπηλειού που χαρακτηρίζεται έντονα από το κυπριακό παραδοσιακό στοιχείο, ζωντανή ορχήστρα και ταλαντούχοι ερμηνευτές ξεσήκωσαν τους προσκεκλημένους με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, ανεβάζοντας το κέφι και τη διασκέδαση.

To ταβερνάκι Καπηλειό θα το βρείτε  στο Στρόβολο στη διεύθυνση: Πλατεία Καλής Ελπίδας 12, Κόκκινες .

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 97867867 και στην ιστοσελίδα www.kapiliotavernaki.com.cy


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα