Θρίαμβος της Hyundai στο Ράλι Αργεντινής!

Θρίαμβος της Hyundai στο Ράλι Αργεντινής!
  • Η Hyundai Motorsport πέτυχε το καλύτερο μέχρι σήμερα αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι 2019, με την πρώτη και δεύτερη θέση στο βάθρο των νικητών.
  • Ο Thierry Neuville πρώτος και ο Andreas Mikkelsen δεύτερος στο σκληρό Ράλι Αργεντινής.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Hyundai Motorsport στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι 2019, μαζί και με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Ο Thierry Neuville με συνοδηγό τον Nicolas Gilsoul τερμάτισε 48,4 δευτερόλεπτα μπροστά από τους Mikkelsen και Jaeger-Amland, οι οποίοι πέτυχαν το καλύτερο τους μέχρι σήμερα αποτέλεσμα, μετά το Ράλι Σουηδίας 2018.

Το τρίτο πλήρωμα της Hyundai, Dani Sordo και Carlo de Barrio κατέκτησαν την 6η θέση της γενικής κατάταξης. Το Ράλι Αργεντινής ήταν μια σκληρή, δραματική δοκιμασία, με πολλές προκλήσεις σε όλη τη διάρκειά του. Μετά τις δύο πρώτες θέσεις, η Hyundai Motorsport ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την πρωτοπορία της στην βαθμολογία, με 157 βαθμούς, με διαφορά 37 βαθμών από τον δεύτερο.

Ο Thierry Neuville, διεύρυνε περαιτέρω τη διαφορά του από τον δεύτερο στην βαθμολογία οδηγών, σε 10 βαθμούς. Ο νικητής ανέφερε σχετικά: “Νιώθω υπέροχα! Το αυτοκίνητο συμπεριφέρθηκε άψογα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ένιωσα να έχω τον απόλυτο έλεγχο σε όλα τα στάδια. Κερδίσαμε σημαντικές ειδικές διαδρομές και αποδείξαμε την αξία του i20 Coupe WRC κάτω από προκλητικές συνθήκες. Ήταν ένα θαυμάσιο ομαδικό αποτέλεσμα, όχι μόνο στο ράλι αλλά και στα εργαστήρια μας, στη Γερμανία. Ευχαριστώ όλους για τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους. Κερδίσαμε σημαντικούς βαθμούς και είμαι περήφανος για τις επιτυχίες μας.”