ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: Στο group των ισχυρών της Ευρώπης η Κύπρος

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: Στο group των ισχυρών της Ευρώπης η Κύπρος


 


Αυτό που χρειάζεται μια ευρωπαϊκή χώρα για να είναι σύγχρονη και να ανήκει στα κορυφαία μέρη για να ζει κανείς είναι μια δυνατή οικονομία και μια ευημερούσα κοινωνία. Για να υπάρξουν αυτά τα δύο, όμως, χρειάζονται βασικές υποδομές. Και σήμερα η Κύπρος τις διαθέτει.

Η ΜΤΝ ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη επένδυση που έκανε ποτέ στο δίκτυό της και προσφέρει στους Κύπριους το δίκτυο με τη μεγαλύτερη 4G κάλυψη στη χώρα, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις της Κύπρου και κάνοντάς της ακόμη πιο ελκυστικό προορισμό για επενδύσεις και τουρισμό.

Περισσότερες από 200 κοινότητες θα ενταχθούν στο 4G δίκτυο της ΜΤΝ μέχρι το τέλος Νοεμβρίου

Η θεαματική αυτή βελτίωση αποτυπώνεται σε μία εξίσου θεαματική άνοδο που σημείωσε η Κύπρος στη σχετική λίστα με τις χώρες της Ευρώπης, όσον αφορά την κάλυψη 4G. Η χώρα μας από την προτελευταία θέση βρέθηκε στην έκτη πανευρωπαϊκά, ξεπερνώντας κατά πολύ τον μέσο όρο της ΕΕ.

Σήμερα, όλοι οι συνδρομητές της ΜΤΝ απολαμβάνουν ακόμη υψηλότερες ταχύτητες, ακόμη ποιοτικότερες υπηρεσίες συνδεσιμότητας και μπορούν να κάνουν τα πάντα από σχεδόν όλα τα σημεία της Κύπρου. Ό,τι σχετίζεται με το επάγγελμά τους, με την εκπαίδευσή τους, με τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία τους, με όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς τους.

Ό,τι απολαμβάνει, δηλαδή, ο κάθε Ευρωπαίος πολίτης. Συγκεκριμένα, περισσότερες από 200 κοινότητες θα ενταχθούν στο 4G δίκτυο της ΜΤΝ μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, με τις 100 να το έχουν κάνει ήδη και τις επόμενες να ακολουθούν σε λίγες ημέρες, όσο θα εξελίσσεται παράλληλα η επέκταση και αναβάθμιση των υποδομών της εταιρείας.

Μέσα από ένα καλά σχεδιασμένο επενδυτικό πλάνο, η ΜΤΝ βάζει την Κύπρο στην ψηφιακή εποχή και ανατρέπει τις παραδοσιακές ισορροπίες στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, προσφέροντας παράλληλα ακόμη πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους συνδρομητές της.


Comments

comments

Tags: MTN

Σχετικά με τον Συγγραφέα