Τιμητικό βραβείο για τον Ανδρέα Πουλλικκά

Τιμητικό βραβείο για τον Ανδρέα Πουλλικκά

 


Στο πλαίσιο Συνεδρίου υπό τον τίτλο “The future of Energy, EU and UAE Cases”, το οποίο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Rochester Institute of Technology στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στις 6 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) Δρ. Ανδρέας Πουλλικκάς, έλαβε τιμητικό βραβείο για τη συνεισφορά του στον ενεργειακό χώρο ανά το παγκόσμιο.

Στο Συνέδριο όπου συμμετείχαν διακεκριμένες προσωπικότητες του πολιτικού, ακαδημαϊκού και εν γένει ενεργειακού χώρου τόσο των ΗΑΕ, όσο και της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ), ο Δρ. Ανδρέας Πουλλικκάς ο οποίος ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές, παρουσίασε και έθεσε προβληματισμούς σχετικά με την ενεργειακή στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως το 2050 αναδεικνύοντας το θέμα της αειφόρου ενεργειακής τεχνολογίας.

Επίσης, κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στους κύριους πυλώνες για τη μεταμόρφωση του ενεργειακού τομέα των ΗΑΕ σε ένα αειφόρο ενεργειακό σύστημα έως το 2060.

Το τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε στον Δρ. Ανδρέα Πουλλικκά από τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου Rochester Institute of Technology της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ.


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα