Με την ΤV στο χέρι

Με την ΤV στο χέρι


 


Οι πάροχοι επενδύουν στην αξιοποίηση της τεχνολογίας

 

Διανύουμε μία εποχή που οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας είναι ταχύτατοι. Οι διεθνείς τάσεις στην τηλεόραση αλλάζουν και είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με μερικά χρόνια πριν. H εποχή που ο κάθε πελάτης συνδρομητικής τηλεόρασης είχε μπροστά στην οθόνη του εκατοντάδες κανάλια, κινηματογραφικές πρεμιέρες, πολλές ώρες ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων, χιλιάδες ταινίες και επεισόδια δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών, σε πρώτη αλλά και on demand προβολή (βλέπω κάτι την ώρα που θέλω ή μπορώ εγώ) -δηλαδή είχε ουσιαστικά ένα βιντεοκλάμπ στο τηλεκοντρόλ του- έχει αλλάξει. Αυτή την εποχή άρχισε να διαδέχεται η εποχή του Tv on the go.

Δηλαδή ο συνδρομητής μπορεί να δει τα τηλεοπτικά προγράμματα που επιθυμεί όποτε, όπου και με όποιο μέσο θέλει (κινητό, λάπτοπ, τάμπλετ). Αυτή η νέα τάση δεν άφησε ασυγκίνητες και τις εταιρείες συνδρομητικής τηλεόρασης στην κυπριακή αγορά.

Cytavision on the Go

Η Cyta λάνσαρε την υπηρεσία Cytavision on the Go. Όπου αν είσαι συνδρομητής του Super Pack (περιλαμβάνει 80+ τηλεοπτικά κανάλια, κανάλια Cytavision, Novacinema και Novasports) μπορείς να απολαμβάνεις δωρεάν live αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Cyta από το κινητό ή το tablet σου, ταυτόχρονα σε δύο συσκευές. Από 45,01 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του το ΦΠΑ για πελάτες με υφιστάμενη σύνδεση στην υπηρεσία Internet Home/Business. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσα από την εφαρμογή liveSports της Cytamobile-Vodafone μέσω του App Store και του Play Store, για συσκευές iOS και Android, αντίστοιχα (αναζήτηση με την ονομασία “live sports cyta”). Επιπλέον, έχεις δωρεάν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της εφαρμογής liveSports (video goals& φάσεις των διοργανώσεων Πρωτάθλημα Cyta/Premier League/UEFA Champions League, ειδήσεις, πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων κ.α.).

Λειτουργεί από κινητά και tablets με σύνδεση Wi-Fi ή Mobile Internet (ισχύουν οι τρέχουσες χρεώσεις).

TV Go από την ΜΤΝ

Η MTN που πρώτη πρόσφερε την υπηρεσία TV Go ακολουθώντας πιστά τις νέες τάσεις, διαθέτει δύο πακέτα, το standard στην τιμή των 9,90 ευρώ τον μήνα και περιλαμβάνει 41 τοπικά και διεθνή κανάλια, ενώ το complete προσφέρεται στην τιμή των 19,90 ευρώ τον μήνα περιλαμβάνει 54 τοπικά και διεθνή κανάλια, συμπεριλαμβανομένων και όλων των καναλιών Novacinema και Novasports. Οι συνδρομητές του TV Go της ΜΤΝ μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο της συνδρομητικής τηλεόρασης και έξω από το σπίτι, στο tablet ή το smartphone τους, κατεβάζοντας εντελώς δωρεάν την εφαρμογή που είναι διαθέσιμη σε iOS και Android.  Εκτός αυτού, το TV Go επιτρέπει σε όλους τους συνδρομητές της ΜΤΝ TV να βλέπουν διαφορετικό κανάλι στην τηλεόραση και διαφορετικό κανάλι στο tablet ή κινητό, με την δυνατότητα Multiview. Επιπρόσθετα, με την λειτουργία Record, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εγγραφή τα αγαπημένα τους προγράμματα για να τα παρακολουθήσουν αργότερα, μέχρι και 20 ώρες, ενώ η λειτουργία Replay επιτρέπει στους χρήστες να πάνε πίσω στον προγραμματισμό ενός καναλιού μέχρι και 7 ημέρες για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους σειρές. Και οι δυο λειτουργίες είναι διαθέσιμες για επιλεγμένα τοπικά και διεθνή κανάλια. Για όλα αυτά απαιτείται και σύνδεση με ΜΤΝ ίντερνετ, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 35 ευρώ.

Nova GO

Η NOVA διαθέτει την υπηρεσία Nova GO για παρακολούθηση -on demand- ταινιών και σειρών από τα κανάλια Novacinema, ντοκιμαντέρ, παιδικά, talk shows. Το Nova GO είναι διαθέσιμο για το σπίτι σε 2η συσκευή, στο εξοχικό, στην παραλία, ή όπου αλλού επιθυμεί ο συνδρομητής εντός Kύπρου, με μια οποιαδήποτε σύνδεση wifi Internet. Μέσω του Nova GO ο συνδρομητής μπορεί να παρακολουθήσει ότι θέλει στο tablet ή το smartphone του (και σύντομα και σε laptop). Μπορεί επίσης να παρακολουθήσει επιλεγμένα προγράμματα, μέχρι και 7 ημέρες μετά την ημερομηνία της προβολής  τους.

Για την υπηρεσία Nova GO χρειάζεται ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία Νova Cyprus Full Pack από 33,74 ευρώ το μήνα συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και Broadband σύνδεση στο Internet (ασύρματη ή ενσύρματη).

Νetflix

Αν και δεν προσφέρει πρόσβαση σε τοπικά και διεθνή κανάλια αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή για παρακολούθηση ταινιών και σειρών. Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα streaming που υποστηρίζει τις ακόλουθες συσκευές και πλατφόρμες: PC, Mac, Android, iOS, Windows, Smart TV, Apple TV, Chromecast, PS3, PS4, Xbox, Xbox One.

Το Νetflix προσφέρει τρία πακέτα συνδρομής, όπου και στα τρία πακέτα μπορείς να σταματήσεις το πρόγραμμα που βλέπεις στην τηλεόραση και να το συνεχίσεις στο κινητό στο laptop ή στο tablet.

Mέσω εφαρμογής μπορείς να κατεβάσεις την ταινία ή σειρά που θέλεις και να την παρακολουθήσεις ακόμα και όταν είσαι εκτός σύνδεσης. Οι μηνιαίες συνδρομές έχουν ως εξής: 7,99 το βασικό πακέτο σε μία οθόνη,

9,99 ευρώ για HD και προβολή σε δύο οθόνες ταυτόχρονα ή 11,99 ευρώ/μήνα για ultra HD και ταυτόχρονη προβολή σε τέσσερις οθόνες).


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις
Tags: cyta, MTN, netflix, nova, tvgo

Σχετικά με τον Συγγραφέα