Το παιχνίδι World of Tanks κατέγραψε νέο ρεκόρ

Το παιχνίδι World of Tanks κατέγραψε νέο ρεκόρ

 


Νέα ρεκόρ συνεχίζει να καταγράφει το παιχνίδι World of Tanks! Το Μαζικό Διαδικτυακό Παιχνίδι με άρματα μάχης, κέρδισε για τέταρτη φορά στα βραβεία Golden Joysticks και έγινε το πρώτο παιχνίδι που εξασφαλίζει βραβείο σε τέσσερις διαφορετικές χρονιές, καθώς και το πρώτο παιχνίδι που κερδίζει στην ίδια κατηγορία (Παίζω ακόμα το ίδιο παιχνίδι) για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Οι εκπρόσωποι της Wargaming σήκωσαν με υπερηφάνεια το βραβείο στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Bloomsbury Big Top Hall στο Λονδίνο την περασμένη Παρασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το World of Tanks κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2010, ταράζοντας τη διαδικτυακή κοινότητα παικτών και λαμβάνοντας το πρώτο του βραβείο Golden Joysticks, ως το καλύτερο  Μαζικό Διαδικτυακό Παιχνίδι για το 2012. Το 2013 το παιχνίδι κέρδισε το βραβείο «Καλύτερο διαδικτυακό παιχνίδι» (Best Online Game). To 2017 το παιχνίδι κέρδισε το βραβείο «Παίζω ακόμα το ίδιο παιχνίδι» (Still playing award), που καθιερώθηκε για πρώτη φορά στα βραβεία Golden Joysticks.

Την άνοιξη του 2018, με την αναβάθμιση 1.0, που έφερε τη νέα μηχανή γραφικών Core, τους χάρτες υψηλής ευκρίνειας (HD) και το ολοκαίνουριο δυναμικό soundtrack, η εικόνα και ο ήχος του παιχνιδιού άλλαξαν δραστικά. Ακόμα, κατά τη διάρκεια του χρόνου, η εταιρεία εισήγαγε στο παιχνίδι αρκετά τεθωρακισμένα οχήματα, όπως για παράδειγμα πολωνικά και ιταλικά άρματα μάχης.

Η ομάδα του World of Tanks βλέπει τη νίκη του 2018 ως αναγνώριση από τους παίκτες για τις συνεχείς προσπάθειές της για αναβάθμιση και εξελιξη του παιχνιδιού και τους ευχαριστεί  για την αφοσίωσή τους και την ψήφο τους, με την υπόσχεση για ένα ακόμη πιο συναρπαστικό 2019.

Το παιχνίδι World of Tanks είναι το πρώτο και μοναδικό Μαζικό Διαδικτυακό Παιχνίδι δράσης που βασίζεται σε ομάδες, και είναι αφιερωμένο σε επικές μάχες με άρματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από όλο τον κόσμο. Το οπλοστάσιο περιλαμβάνει πάνω από 550 τεθωρακισμένα οχήματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τη Σοβιετική Ένωση, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Σουηδία, την Τσεχοσλοβακία, την Ιαπωνία και την Κίνα, όλα διαμορφωμένα με λεπτομερή και ιστορική ακρίβεια.

Ιστοσελίδα: http://worldoftanks.com

Η  Wargaming  με έδρα την Κύπρο είναι μια πολυβραβευμένη εταιρεία στον τομέα της ανάπτυξης και λειτουργίας online παιχνιδιών και μια εκ των κορυφαίων στην αγορά free-to-play MMO (massively multiplayer online). Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998, και εξελίχθηκε σε ένα από τους ηγέτες της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών με 4000+ υπαλλήλους και γραφεία σε όλο τον κόσμο. Περισσότερα από 200 εκατομμύρια παίκτες απολαμβάνουν τους τίτλους της Wargaming σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες παιχνιδιών. Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν το δημοφιλές δωρεάν παιχνίδι World of Tanks και το στρατηγικό ναυτικό παιχνίδι World of Warships. Η αφοσιωμένη μονάδα της εταιρείας, Wargaming Mobile, προχωρεί σε συνεργασίες για να προσφέρει μια νέα κινητή εμπειρία παιχνιδιού παράλληλα με την ανάπτυξη των άλλων παιχνιδιών εντός της επιχείρησης τους.


Comments

comments

Tags: Wargaming

Σχετικά με τον Συγγραφέα