Τραμπ: Επικό χρηματιστηριακό κραχ, εάν δεν εκλεγώ ξανά!

Τραμπ: Επικό χρηματιστηριακό κραχ, εάν δεν εκλεγώ ξανά!

«Εάν κάποιος, εκτός από εμένα, αναλάβει, θα υπάρξει Χρηματιστηριακό Κραχ, που παρόμοιο δεν θα έχει γίνει στο παρελθόν», τονίζει στους 61 εκατ. followers στο Twitter. Με συγκέντρωση στο Ορλάντο, ξεκινάει την Τρίτη επισήμως η εκστρατεία του

Προειδοποιήσεις απηύθυνε σήμερα ο Αμερικανός Πρόεδρος, ενόψει της προετοιμασίας του για την επίσημη έναρξη της προεκλογικής καμπάνιας για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ σημειώνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι αντιμέτωπες με επικό χρηματιστηριακό κραχ, εάν δεν εκλεχθεί ξανά.

«Εάν κάποιος, εκτός από εμένα, αναλάβει, θα υπάρξει Χρηματιστηριακό Κραχ, που παρόμοιο δεν θα έχουν ξαναδεί στο παρελθόν!», τονίζει στους 61 εκατ. ακολούθους του στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

The Trump Economy is setting records, and has a long way up to go….However, if anyone but me takes over in 2020 (I know the competition very well), there will be a Market Crash the likes of which has not been seen before! KEEP AMERICA GREAT

Ο Τραμπ ξεκινάει επισήμως την εκστρατεία του την Τρίτη, με συγκέντρωση στο Ορλάντο, στη Φλόριντα. «Η Τρίτη θα είναι Μεγάλη Μέρα και Μεγάλο Πλήθος», αναφέρει σε άλλη ανάρτησή του.

“President Trump to launch 2020 Campaign in Florida!” @foxandfriends Tuesday will be a Big Crowd and Big Day!

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει υποστηρίξει αρκετές φορές φέτος, ακόμη και την Παρασκευή, σε συνέντευξή του στο «Fox & Friends» ότι το αμερικανικό χρηματιστήριο θα ήταν πολύ υψηλότερα, εάν η Αμερικανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα δεν είχε αυξήσει τέσσερις φορές τα επιτόκια το 2018.

Πηγή: euro2day