Τραμπ: Το «λούκετο» θα παραμείνει μέχρι να λυθεί το ζήτημα του τείχους

Τραμπ: Το «λούκετο» θα παραμείνει μέχρι να λυθεί το ζήτημα του τείχουςΤην εκτίμηση πως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος. Χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συνάντηση με μέλη του Κογκρέσου.

O Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή ότι η συνάντηση με μέλη του Κογκρέσου για την αναστολή της λειτουργίας υπηρεσιών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ήταν εποικοδομητική.

Ο ίδιος τόνισε πως θα συναντηθεί με αξιωματούχους το Σαββατοκύριακο για να συζητήσουν σχετικά με το σχέδιο του να κατασκευαστεί τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, εκφράζοντας την ελπίδα πως σε μερικές ημέρες θα αρθεί το μερικό «λουκέτο» στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

«Είχαμε μια πολύ, πολύ εποικοδομητική συνάντηση και έχουμε διανύσει μεγάλη απόσταση» τόνισε σύμφωνα με το Reuters ο κ. Τραμπ από τον Λευκό Οίκο.

Ο κ. Τραμπ προειδοποίησε ωστόσο πως είναι έτοιμος για το ενδεχόμενο να διατηρηθεί το «λουκέτο» για μήνες ή και χρόνια, ενώ υπογράμμισε πως η κυβέρνηση δεν θα ανοίξει ξανά αν δεν επιλυθεί το ζήτημα του τείχους στα σύνορα του Μεξικού.

Πηγή: euro2day


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα