Βασική επιδίωξη της Eurogate η αύξηση του όγκου εργασιών στο λιμάνι Λεμεσού

Βασική επιδίωξη της Eurogate η αύξηση του όγκου εργασιών στο λιμάνι Λεμεσού

 


Στην Κύπρο o Πρόεδρος του Ομίλου επί ευκαιρίας της συμπλήρωσης ενός έτους διαχείρισης του τερματικού

 

Στην παρουσία του πρέσβη της Γερμανίας στην Κύπρο, Franz Josef Kremp και του Προέδρου του Ομίλου Eurogate, Thomas Eckelmann, η Eurogate γιόρτασε τη συμπλήρωση ενός έτους διαχείρισης του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού Λεμεσού.

Σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας, ο κ. Eckelmann, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το επίπεδο λειτουργίας και τους ρυθμούς εργασίας στο τερματικό. Παράλληλα, ευχαρίστησε το προσωπικό για τον ζήλο και την αφοσίωση που επιδεικνύει, σημειώνοντας ότι «μετά από σκληρή δουλειά το τερματικό δεν έχει πλέον να ζηλέψει σε τίποτα από άλλα τερματικά στην Ευρώπη και γι’ αυτό πρέπει όλοι να νιώθουμε περήφανοι».

Της τελετής προηγήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurogate, η οποία επικεντρώθηκε στην αποτίμηση του πρώτου έτους διαχείρισης του τερματικού καθώς και στους στόχους για το 2018. Μετά την εφαρμογή σύγχρονων μοντέλων διαχείρισης, τις συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό, τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό, η Eurogate επιδιώκει την αύξηση του όγκου εργασιών στο λιμάνι. Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και των συστημάτων του λιμανιού Λεμεσού, καθώς και η υιοθέτηση βέλτιστων διεθνών πρακτικών από τη διαχειρίστρια εταιρεία έχουν επιφέρει σημαντικά οφέλη τόσο για τους εμπορευόμενους, οι οποίοι εξυπηρετούνται άμεσα και αποτελεσματικά, όσο και για την κυπριακή οικονομία γενικότερα.

H EUROGATE Container Terminal Limassol Ltd είναι η διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού. Εργοτοδοτεί στην Κύπρο 200 άτομα. Με στόχο να συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας, η εταιρεία επιδιώκει την αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών του τερματικού και την αύξηση του όγκου εργασιών στο λιμάνι. Ο Όμιλος EUROGATE αποτελεί τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο διαχειριστή σταθμών εμπορευματοκιβωτίων στην Ευρώπη και χειρίζεται γύρω στα 15 εκατομμύρια εμπορευματοκιβώτια (TEU) σε 12 τερματικούς σταθμούς στη Γερμανία, την Ιταλία, το Μαρόκο, την Πορτογαλία, τη Ρωσία και την Κύπρο. Ο Όμιλος εργοδοτεί περισσότερα από οκτώ χιλιάδες άτομα.


Comments

comments

Tags: eurogate

Σχετικά με τον Συγγραφέα