Βραδιά Αγάπης Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Βραδιά Αγάπης Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου


 

Μια βραδιά γεμάτη αγάπη διοργάνωσε ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και Υψηλού Προστάτη του Συνδέσμου, κ. Νίκου Αναστασιάδη και με τη μουσική συνοδεία του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη. Ο Μέγας Χορηγός του Δείπνου Αγάπης ήταν η LIDL Κύπρου, η οποία παρέδωσε την ίδια μέρα επιταγή ύψους 50 χιλιάδων ευρώ, ποσό που συλλέχθηκε από τη Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της εταιρείας για στήριξη του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι παρασκευασμένο αποκλειστικά με υλικά από τα LIDL Κύπρου, ενώ παράλληλα κληρώθηκε ένα σετ κοσμημάτων για εκείνον και εκείνη, σχεδιασμένο από τη βραβευμένη στο London Fashion Week Κύπρια σχεδιάστρια κοσμημάτων Μύριαμ Σώσειλου (Myriam SOS). Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης οι εθελόντριες του Συνδέσμου, Έρση Ροδοσθένους και Σάρα Δρουσιώτη.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, στην ομιλία του, αναγνώρισε το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και τόνισε ότι το κράτος θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Σύνδεσμος για παροχή Ανακουφιστικής Φροντίδας στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Ο Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Δρ. Αδάμος Αδάμου, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η οικογένεια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου μεγαλώνει συνεχώς. Οι χορηγοί, οι υποστηρικτές και οι εθελοντές μας, μαζί με το προσωπικό μας, είναι οι δυνατοί κρίκοι μιας αλυσίδας που μας κρατά γερά δεμένους, προσηλωμένους στο όραμά μας «Κανένας συνάνθρωπος μας που τον άγγιξε ο καρκίνος, να μείνει αβοήθητος». Σκοπός μας όλοι οι ασθενείς με καρκίνο να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας, οι οποίες διασφαλίζουν την αξιοπρέπεια και την ποιότητά ζωής, τόσον των ίδιων των ασθενών όσο και των οικογενειών τους».

Ακολούθως, εκ μέρους της LIDL Ελλάδας Κύπρου, η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της LIDL, κυρία Βασιλική Αδαμίδου διαβεβαίωσε ότι η LIDL θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, καλύπτοντας τα έξοδα σίτισης των ασθενών του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», ενώ παράλληλα θα συνεχίσουν να συμβάλλουν σημαντικά στο έργο του Συνδέσμου με διάφορες άλλες ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής της LIDL Κύπρου κ. Σπυρίδωνας Κονδύλης παρέδωσε στον πρόεδρο του Αντικαρκινικού Συνδέσου επιταγή των €50.000.

Εκτός από τη LIDL Κύπρου, την εκδήλωση επίσης υποστήριξαν οι: Myriam SOS, Aegean Airlines, Τop Kinisis Travel, OCCHIO Hospitality Group και το ξενοδοχείο Semeli.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα