Βραβεύθηκε ο μεγαλομέτοχος (Lead Investor) της ΑstroBank, Maurice Sehnaoui

Βραβεύθηκε ο μεγαλομέτοχος (Lead Investor) της ΑstroBank, Maurice Sehnaoui


 

Τιμητική βράβευση στα όγδοα Invest Cyprus International Investment Awards απέσπασε ο μεγαλομέτοχος (Lead Investor) και Μη Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AstroBank, Maurice Sehnaoui.

Η βράβευση του κ. Sehnaoui έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη. Ο κ. Sehnaoui ήταν ανάμεσα στους εφτά επενδυτές που βραβεύθηκαν. Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν ξένοι επενδυτές, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν την Κύπρο και επένδυσαν στη χώρα, προσθέτοντας αξία στην οικονομία και συμβάλλοντας στην ανάπτυξή της ως επιχειρηματικού κέντρου.

Με ηγετικό προφίλ που χαρακτηρίζεται από όραμα και διορατικότητα, ο Maurice Sehnaoui αποτελεί σημαντική μορφή του τραπεζικού τομέα του Λιβάνου τα τελευταία 30 χρόνια. Μεταξύ άλλων, υπηρέτησε ως Υπουργός Ενέργειας και Υδάτων του Λιβάνου από το 2004 έως το 2005, ενώ ηγήθηκε ομάδας διεθνών επενδυτών που απέκτησαν την Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου το 2016 μετονομάζοντάς την σε AstroBank.